NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΕΟΔ: Από τις 10 Οκτωβρίου τα δωρεάν μαθήματα αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών

ΕΟΔ: Από τις 10 Οκτωβρίου τα δωρεάν μαθήματα αυτοπροστασίας και εκτάκτων αναγκών

Δωρεάν σχολή αυτοπροστασίας και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών διάρκειας ενός μήνα που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για την προσωπική τους ασφάλεια διοργανώνει και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ).

Τα μαθήματα ξεκινάνε διαδικτυακά τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 20.00-22.00, μέσω της πλατφόρμας zoom, ενώ κάποια από τα σαββατοκύριακα περιλαμβάνουν δια ζώσεις παρουσιάσεις των τμημάτων της οργάνωσης, αλλά και μια ανάβαση στην Πετρόστρουγκα, το καταφύγιο της ΕΟΔ στον Όλυμπο.

Με το τέλος της δωρεάν σχολής, όσοι επιθυμούν να ενταχθούν ως εθελοντές στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευση, συμμετέχοντας στη σχολή των διασωστών, η οποία ξεκινάει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται τέλος Δεκέμβρη. Στις θεματικές της σχολής περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, μαθήματα για τους τρόπους αυτοπροστασίας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών, ασφάλεια και αντιμετώπιση κινδύνων στη θάλασσα, διαβίωση στο βουνό, αλλά και πρακτική μετεωρολογία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr