NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Καινοτόμες λύσεις για τις πληρωμές από την Cardlink στην Έκθεση Beyond

Καινοτόμες λύσεις για τις πληρωμές από την Cardlink στην Έκθεση Beyond

Η Cardlink θα δώσει το «παρών» και στην Έκθεση Beyond, η οποία θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη. 

Στο Pavilion 15 θα καλωσορίσει τους επισκέπτες της έκθεσης και θα τους παρουσιάσει τη μεγάλη γκάμα καινοτόμων λύσεων της, οι οποίες επιλύουν πρόκλησης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στο κομμάτι των πληρωμών.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν με live demos τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχει αναπτύξει η Cardlink. Μεταξύ αυτών είναι τα νέας τεχνολογίας Αndroid POS, που προσφέρουν ακόμα πιο γρήγορες συναλλαγές, αναβαθμισμένη εικόνα, όπως και τη δυνατότητα αξιοποίησης, μέσω του Cardlink store, διαφορετικών εφαρμογών, όπως το Cardlink POSsible, το Cardlink maitre και το Cardlink smart, αλλά και εφαρμογών τρίτων: tax free, loyalty κ.ά.

Οι λύσεις που θα παρουσιαστούν, είναι διαθέσιμες και μέσω των Προγραμμάτων Ι «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», στο οποίο συμμετέχει η Cardlink.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Beyond 2022, ο Technology Director της Cardlink, Μάκης Μαλιώρης, θα συμμετάσχει σε πάνελ παράλληλης εκδήλωσης με θέμα «Fintech: Business models, applications & products», όπου experts του κλάδου θα συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και την επίδραση της τεχνολογίας (εργαλεία, apps, μέθοδοι) στον τραπεζικό κλάδο.

Εκτός όμως από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Cardlink, θα παρουσιάσει στην έκθεση και το Business Factory, την ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας για όσους έχουν αναπτύξει ήδη ένα προϊόν και ψάχνουν τον κατάλληλο συνεργάτη για να το δουν να εξελίσσεται ή έχουν μια ιδέα που πιστεύουν ότι θα δώσει λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος του λιανεμπορίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους online στο Cardlink.gr. Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος θα ολοκληρωθεί στις 16 Οκτωβρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr