NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της FANUC στις εγκαταστάσεις της SABO

Επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών της FANUC στις εγκαταστάσεις της SABO

H SABO S.A. υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό Χαλκίδας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας FANUC EUROPE. 

Συγκεκριμένα, τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας FANUC EUROPE. ήταν ο κ. Ralf Völlinger, Senior Vice President of FANUC EUROPE, ο κ. Claude Seiler, Head of European Technical Support Robotics, και ο κ. Hristo Gilishtarov, Managing Director της FANUC BULGARIA.

Από πλευράς SABO, οι κυρίες Ευγενία και Ματίνα Κοίλιαρη, SABO S.A. CEO και SABO Group CEO αντίστοιχα, ξενάγησαν τους συνεργάτες τους. Μέσα σε ένα συνεργατικό κλίμα, τα στελέχη των δυο συμμάχων ομίλων συζήτησαν για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους, τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και τους τρόπους διατήρησης της ανθεκτικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας της βιομηχανίας σε περιόδους κρίσης όπως αυτή.

Η CEO του Ομίλου SABO, κ. Ματίνα Κοίλιαρη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ralf Völlinger και Hristo Gilishtarov, που στέκονται δίπλα μας, παρέχοντας μας λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σχεδιάζουν μαζί μας την εξέλιξη των στελεχών μας για την ομαλή μετάβαση των εφαρμογών μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr