NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

WindEnergy Hamburg 2022: Προοπτικές ανάπτυξης αιολικών από την Enterprise Greece

WindEnergy Hamburg 2022: Προοπτικές ανάπτυξης αιολικών από την Enterprise Greece

H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου- Enterprise Greece συμμετείχε στη WindEnergy Hamburg 2022, που διεξήχθη στο Αμβούργο από 27 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει η χώρα μας για τον κλάδο των αιολικών, η αποστολή της Enterprise Greece μετέβη στην έκθεση και πραγματοποίησε 22 επιχειρηματικές συναντήσεις με εξωστρεφείς εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς στην ανάπτυξη χερσαίων, αλλά και υπεράκτιων αιολικών πάρκων.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τα στελέχη των ξένων εταιρειών ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες ρυθμιστικές εξελίξεις (υπεράκτια αιολικά, αποθήκευση ενέργειας, νέα αδειοδοτική διαδικασία, νέο πλαίσιο διαγωνισμών ΑΠΕ) και την ευρύτητα των επενδυτικών ευκαιριών που αναπτύσσεται στον τομέα, καθώς η χώρα σταθερά αναδεικνύεται σε έναν περιφερειακό ενεργειακό κόμβο που συγκεντρώνει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι περισσότερες εκ των εταιρειών αυτών είτε βρίσκονται σε διαδικασία διερεύνησης- ανάπτυξης επένδυσης στη χώρα μας είτε ήδη δραστηριοποιούνται σε αυτή και σχεδιάζουν την περαιτέρω ανάπτυξη τους με νέα επενδυτικά σχέδια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr