NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Σεμινάριο για τον νέο Εθνικό Κλιματικό Νόμο από τη Νομική Βιβλιοθήκη

​Σεμινάριο για τον νέο Εθνικό Κλιματικό Νόμο από τη Νομική Βιβλιοθήκη

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: «Ο Νέος Εθνικός Κλιματικός Νόμος (Ν4936/2022), Ανάλυση-κατανόηση-αποτίμηση του νέου πλαισίου», την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 (17.00 – 21.00) με διάρκεια 4 ώρες και εισηγήτρια την κα. Τσουκαλίδου Εύα, Δικηγόρο και Οικονομολόγο, Διευθύντρια Συγκριτικής Αξιολόγησης, Ελέγχου Κόστους και Τεχνικού Εκπαιδευτικού Κέντρου Συντονίστρια Πιλοτικού Έργου Βιομεθανίου του ΔΕΣΦΑ.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, είτε μέσω Live streaming είτε on demand.

Ο συμμετέχων θα ωφεληθεί από την παρακολούθηση του Σεμιναρίου επειδή η κατανόηση του Εθνικού Κλιματικού Νόμου είναι στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού και εθνικού στόχου για την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, με σημαντικές μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες πρακτικές συνέπειες. Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος:

  • θα κατανοήσει το γενικότερο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο μέρος του οποίου είναι ο Εθνικός Κλιματικός Νόμος
  • θα κατανοήσει τις ευκαιρίες και τις ελλείψεις του ίδιου του νόμου, προκειμένου να έχει εικόνα της άμεσης πρακτικής εφαρμογής του. Η επίτευξη των στόχων ενεργειακής μετάβασης συνιστά ενωσιακή υποχρέωση και η εφαρμογή του Εθνικού Κλιματικού Νόμου οδηγεί σε αυτή, εξέλιξη που αφορά άμεσα στους επαγγελματίες νομικούς και στελέχη που θα κληθούν να τον εφαρμόσουν.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, ιδίως δικηγόρους, στελέχη επιχειρήσεων, κυρίως δημοσίων υπηρεσιών και της αυτοδιοίκησης, ή συμβούλους, οι οποίοι ενδιαφέρονται ή ασχολούνται με το δίκαιο της ενέργειας, καθώς θα αποκτήσουν πληροφορίες και γνώση γύρω από την ισχύουσα νομοθεσία, την εφαρμογή των νομοθετικών προβλέψεων στην πράξη, τα προβλήματα που ανακύπτουν από αυτή, καθώς και προτάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αναλυτικό διάγραμμα ύλης, το κόστος και τους τρόπους παρακολούθησης μπορείτε να αντλήσετε εδώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 210 3678920 ή ηλεκτρονικά στο edu@nb.org

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr