NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Η Food For Thought δημιούργησε τη νέα εικόνα της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ

​Η Food For Thought δημιούργησε τη νέα εικόνα της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ

Τη Food For Thought εμπιστεύτηκε η κορυφαία εταιρεία ειδών ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ για τη δημιουργία της νέας της εικόνας. Το project εγκαινιάστηκε με την ανανέωση του λογοτύπου ΣΑΜΟΥΡΗ, με στόχο την ανάδειξη του σύγχρονου και δυναμικού χαρακτήρα της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η Food For Thought δημιούργησε την εικόνα της νέας σειράς προϊόντων Crème Patissiere, μία σειρά από κρέμες ζαχαροπλαστικής σε 5 γεύσεις, Βανίλια Μαδαγασκάρης, Σοκολάτα με 12,5% κακάο, Μιλφέιγ, Μπισκότο και Λευκή Πραλίνα που στόχο έχουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των fans της ζαχαροπλαστικής στο σπίτι.

Στρατηγική επιλογή της Food For Thought για τον σχεδιασμό της σειράς Crème Patissiere, ήταν η φωτογράφιση των 5 γλυκών που πρωταγωνιστούν στις συσκευασίες και που μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι εμείς ως επίδοξοι pastry chefs στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τις Κρέμες Ζαχαροπλαστικής ΣΑΜΟΥΡΗ.

Οι Cremes Patissieres ΣΑΜΟΥΡΗ, με το έντονο χρώμα που κυριαρχεί στις συσκευασίες τους, αναδεικνύουν τη νέα εποχή της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ, δίνοντας ήδη το στίγμα τους στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market στη χώρα!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr