NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

ΑΔΜΗΕ: 4 «μνηστήρες» για το 20% της «Αριάδνη Interconnection»

ΑΔΜΗΕ: 4 «μνηστήρες» για το 20% της «Αριάδνη Interconnection»

4 γνωστά ονόματα που πρωταγωνιστούν και στην εγχώρια αγορά συγκαταλέγονται στις υποψηφιότητες για το 20% της Αριάδνη Interconnection, της εταιρείας που κατασκευάζει τη μεγάλη ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης –Αττικής συνολικού ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ, που λειτουργεί ως διαχειριστής:

«Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η “Εταιρεία”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η συγγενής εταιρεία Όμιλος ΑΔΜΗΕ ΑΕ ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η φάση της υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (Φάση Α) για την διαγωνιστική διαδικασία σχετικά με την πώληση του 20% του μετοχικού κεφαλαίου της 100% θυγατρικής της εταιρείας “Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ”.Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που κατέθεσαν εκδήλωση ενδιαφέροντος (ΕοΙ) είναι οι εξής:

– Κοινοπραξία των εταιρειών Macquarie Super Core Infrastructure Fund SCSp, και Phaethon Holdings Single Member S/A

– ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

– Terna SpA

– StateGrid International Development Belgium Limited

Εντός Οκτωβρίου, η ΑΔΜΗΕ ΑΕ θα αξιολογήσει τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος (Eols), για το αν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής. Κατόπιν, οι επιλεγέντες επενδυτές θα κληθούν να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για την επόμενη φάση της υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών (Φάση Β). Οι δεσμευτικές προσφορές αναμένεται να κατατεθούν έως τα τέλη Ιανουαρίου 2023»


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr