NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ο Γιώργος Μπερσής αναλαμβάνει Διευθύνων Εταίρος της POTAMITISVEKRIS

Ο Γιώργος Μπερσής αναλαμβάνει Διευθύνων Εταίρος της POTAMITISVEKRIS

Ο Γιώργος Μπερσής αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντα Εταίρου της POTAMITISVEKRIS, κατόπιν εκλογής του από τη συνέλευση των εταίρων.

Ο κ. Μπερσής, 52 ετών, ιδρυτικό στέλεχος της εταιρίας, είναι καταξιωμένος και αναγνωρισμένος νομικός που ειδικεύεται στους τομείς του τραπεζικού δικαίου, του δικαίου κεφαλαιαγοράς και του δικαίου ακινήτων, αντικείμενα στα οποία ηγείται με επιτυχία στην POTAMITISVEKRIS για περισσότερο από 10 χρόνια.

Ο Στάθης Ποταμίτης, Διευθύνων Εταίρος της POTAMITISVEKRIS από την ίδρυσή της, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Senior Partner. Μέσα από τον νέο αυτό ρόλο του, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρία και στους πελάτες της. Ο Στάθης, διακεκριμένη νομική προσωπικότητα, τυγχάνει ευρείας αναγνώρισης και αποδοχής τόσο από το νομικό όσο και τον επιχειρηματικό χώρο, χάρη στη νομική του ικανότητα και τις πρωτότυπες ιδέες του, οι οποίες οδήγησαν την POTAMITISVEKRIS στην κορυφή της ελληνικής νομικής αγοράς.

Ο Στάθης σχολίασε: «Όταν ιδρύσαμε την εταιρία οι πρώτοι εταίροι, ανάμεσά τους και ο Γιώργος, στοχεύαμε να δημιουργήσουμε όχι απλά μια ακόμα ελληνική δικηγορική εταιρία, αλλά έναν ηγέτη στην εγχώρια νομική αγορά. Μια εταιρία που θα έδινε τον τόνο στην αγορά, θα την εκσυγχρόνιζε και θα την αναδιαμόρφωνε. Γνωρίζαμε πως ξεκινούσαμε ένα απαιτητικό και δύσκολο ταξίδι και είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείται. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραδώσω τη σκυτάλη στον Γιώργο, δεν μπορώ να φανταστώ πιο κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της εταιρίας σε αυτό το νέο της κεφάλαιο. Ανυπομονώ να αφιερώσω περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά μου στην παροχή νομικών υπηρεσιών και λιγότερο σε διοικητικά θέματα.»

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη του Στάθη και των συνεταίρων μου. Είμαι ενθουσιασμένος και πραγματικά ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλα τα μέλη της POTAMITISVEKRIS προκειμένου να διευρύνουμε και εμβαθύνουμε την παρουσία της εταιρίας μας στην ελληνική νομική αγορά παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές νομικές συμβουλές στους πελάτες μας» ανέφερε ο Γιώργος Μπερσής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr