NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με 4 βραβεία διακρίθηκε η nvisionist στα Impact BITE Awards 2022

Με 4 βραβεία διακρίθηκε η nvisionist στα Impact BITE Awards 2022

Η nvisionist και το nvbird ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Impact BITE Awards 2022. 

Με τέσσερα βραβεία διακρίθηκε η πρωτοπόρος ολοκληρωμένη εφαρμογή nvbird Bird Detection & Monitoring System. Αξίζει να σημειωθεί, πως η nvisionist παίρνει ένα από τα τρία Platinum βραβεία της διοργάνωσης. Η μέγιστη διάκριση μεταξύ όλων των εταιρειών στα Impact Bite Awards.

Στην ενδέκατη διοργάνωση των Impact BITE Awards 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, η nvisionist και το nvbird διακρίθηκαν με 1 Platinum και 3 Gold βραβεία. Οι κατηγορίες, στις οποίες τιμήθηκε η εταιρία είναι:

  • Platinum Βραβείο, στην κατηγορία κορυφαία βραβεία της χρονιάς, βραβεύτηκε για το nvbird offfshore Bird Detection & Monitoring System.
  • Gold Βραβείο, στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος / Υπηρεσίας», βραβεύτηκε για το nvbird offfshore Bird Detection & Monitoring System.
  • Gold Βραβείο, στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους», βραβεύτηκε για το nvbird offfshore Bird Detection & Monitoring System.
  • Gold Βραβείο, στην κατηγορία «Ενέργεια», η nvisionist βραβεύτηκε μαζί με την INTRAKAT A.E. - GWP A.E. – για το Αιολικό Πάρκο «ΦΡΑΓΚΑΚΙ».

Τα βραβεία παρέλαβαν για την nvisionist οι κ.κ. Τάσος Αλέφαντος, Διευθύνων Σύμβουλος, και Βασίλης Ορφανός, Special Advisor.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί η nvisionist και το nvbird διακρίνονται σε έναν θεσμό καινοτομίας», σημείωσε o Special Advisor της nvisionist, κύριος Βασίλης Ορφανός, «Για δεύτερη συνεχή χρονιά το nvbird είναι στην κορυφή της καινοτομίας και παγκοσμίως, αλλά και εθνικά. Τα 21 διεθνή και εθνικά βραβεία της nvisionist αντανακλούν αδιαμφισβήτητα την τεχνογνωσία και το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει η χώρα μας στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr