NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Konica Minolta και η Ευρωκλινική Αθηνών υλοποίησαν έργο OPS

H Konica Minolta και η Ευρωκλινική Αθηνών υλοποίησαν έργο OPS

H Konica Minolta και η Ευρωκλινική Αθηνών υλοποίησαν με επιτυχία έργο Διαχείρισης Εκτυπωτικού Εξοπλισμού (Optimized Print Services) σε όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Ο όμιλος της Ευρωκλινικής, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, διαθέτει σύγχρονο βιοϊατρικό εξοπλισμό και θέτει αυστηρά standards και πολιτική ποιότητας, εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού. Με όραμα να αποτελεί για τους ασθενείς την πιο αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα, εφαρμόζει τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα, υιοθετεί βέλτιστες πρακτικές και έχει σημαντική κοινωνική συνεισφορά, δημιουργώντας μακροπρόθεσμες σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα για το έργο, κατόπιν μελέτης που πραγματοποιήθηκε από την Konica Minolta, ο όμιλος Ευρωκλινικής ανανέωσε τον επαγγελματικό εκτυπωτικό εξοπλισμό γραφείου του με 128 νέα πολυμηχανημάτα bizhub (MFPs) τελευταίας τεχνολογίας.

Η νέα σειρά bizhub i-Series σε συνδυασμό με το αντίστοιχο λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων Ysoft SafeQ, προσφέρει στους χρήστες και στον όμιλο πολλά και χρήσιμα οφέλη. Συγκεκριμένα μερικά από τα οφέλη αποτελούν η ευκολία χρήσης, η άμεση πρόσβαση στις καθημερινές λειτουργίες, η υψηλή ανάλυση εκτύπωσης, η βέλτιστη ποιότητα παραγωγής, καθώς και η δυνατότητα σάρωσης με άμεση αποστολή σε προσωπικό email ή φάκελο, προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Επιπρόσθετα, η λύση της Konica Minolta παρέχει τη δυνατότητα να οριστούν, κεντρικά, κανόνες χρήσης και πρόσβασης προσφέροντας στην ασφάλεια των δεδομένων του Ομίλου και στη βέλτιστη, οικονομική χρήση του εξοπλισμού. Τέλος, η φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία της Konica Minolta μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το συνολικό, περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η σειρά bizhub i-Series έχει λάβει 12 βραβεία BLI από τον οργανισμό Keypoint Intelligence συμπεριλαμβανομένων των βραβείων: "A3 Line of the Year", "Ease of Use", “Most Colour Consistent A3 Brand”.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr