NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Mastercard Fintech Engage: Οι νικητές της Αθήνας «κλείνουν» θέση για Βερολίνο

Mastercard Fintech Engage: Οι νικητές της Αθήνας «κλείνουν» θέση για Βερολίνο

​Το Βερολίνο απέχει από την Αθήνα αεροπορικώς κάτι λιγότερο από 3 ώρες, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες ανθρώπων που καινοτομούν ίσως μόνο λίγες στιγμές! Πώς;

Μέσω του Mastercard Fintech Engage, μίας διοργάνωσης που αποτελείται από μια σειρά ευρωπαϊκών εκδηλώσεων, με αυτή της Αθήνας να πραγματοποιείται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, σε συνέχεια αντίστοιχης του Βερολίνου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, ο διαγωνισμός για νεοσύστατες εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του fintech από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο με στόχο να διεκδικήσουν μία θέση στο Start Path, το παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard για την στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων.

Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό θα είναι ανοιχτή έως τις 28 Οκτωβρίου 2022 εδώ.

Το «ταξίδι» για δύο νικητές που θα διακριθούν από κριτές και καλεσμένους της εκδήλωσης συνεχίζεται, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στην κύρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το 2023 στο Βερολίνο και θα συγκεντρώσει τους νικητές των επιμέρους εκδηλώσεων.

Η καινοτομία στον πυρήνα όλων των δράσεων της Mastercard

Θέτοντας την καινοτομία για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο των δράσεων της, η Mastercard φέρνει κοντά ηγέτες του χρηματοοικονομικού κλάδου, fintech επιχειρήσεις, επενδυτές και εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου, με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και τη στήριξη του startup οικοσυστήματος, με έμφαση στη νέα επιχειρηματικότητα.

Παράλληλα, μέσα από το Start Path, η Mastercard στηρίζει έμπρακτα τις συμμετέχουσες εταιρείες, δίνοντας στις δύο νικήτριες του διαγωνισμού της Αθήνας, τη δυνατότητα να γίνουν μέρος του και να έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με συνεργάτες και τεχνολογία, που δημιουργούν αντίκτυπο στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία.

Mastercard-Fintech-Engage-Athens_24-Nov.jpg?mtime=20221020150354#asset:379193


Ειδικοί συζητούν για metaverse, Web3 και funding

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επικείμενη εκδήλωσης της Αθήνας έχει και η παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων από το χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και τη δική τους διαδρομή προς την επιτυχία.

Επίσης, οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας και Venture Capitals, καθώς επίσης και τραπεζικών και κυβερνητικών εκπροσώπων από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Ισραήλ.

Μεταξύ άλλων, επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα όπως το funding, το metaverse και ο τομέας των πληρωμών στο Web3.

H πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ανοιχτή σε ανερχόμενες fintechs από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και το Ισραήλ, ενώ η πρόσβαση στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με πρόσκληση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr