NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Η Επιχειρηματική Λέσχη του Επιμελητηρίου του Άαχεν στη Veridos Ματσούκης

Η Επιχειρηματική Λέσχη του Επιμελητηρίου του Άαχεν στη Veridos Ματσούκης

Τις εγκαταστάσεις της Veridos Ματσούκης A.E. Εκτυπώσεων Ασφαλείας, στο Ίλιον Αττικής, επισκέφθηκε, προ ημερών, αντιπροσωπεία από την Επιχειρηματική Λέσχη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Άαχεν (IHK-Wirtschaftsclub Aachen).

Την επίσκεψη διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη, που συμμετείχαν στην ανωτέρω αποστολή, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να παρακολουθήσουν τα στάδια παραγωγής ταξιδιωτικών εγγράφων, όπως ηλεκτρονικά διαβατήρια και ταυτότητες.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης, κ. Δημήτριος Ματσούκης, ο οποίος, αφού προέβη σε μία σύντομη παρουσίαση της ιστορίας και της οργάνωσης της εταιρείας, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που τη συνδέουν με τον γερμανικό όμιλο Veridos GmbH, καθώς και στη μακροχρόνια, άριστη, συνεργασία τους.

Σημειώνεται ότι, η Veridos GmbH αποτελεί κοινοπραξία των γερμανικών ομίλων Giesecke + Devrient GmbH και Bundesdruckerei.

Στη Veridos Ματσούκης, που αποτελεί την παραγωγική μονάδα του Ομίλου Veridos GmbH στην Ελλάδα, παράγονται σύγχρονης τεχνολογίας ταξιδιωτικά έγγραφα για περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr