NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Η Κανελλόπουλος Αδαμαντιάδης ΑΕ Συμμετοχών επιστρέφει στον χώρο της διαμεσολάβησης

​Η Κανελλόπουλος Αδαμαντιάδης ΑΕ Συμμετοχών επιστρέφει στον χώρο της διαμεσολάβησης

Η CANELLOPOULOS ADAMANTIADIS Holdings S.A., κύριος μέτοχος των εταιριών GLOBALNET Πράκτορες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων και GLOBALNET Μεσίτες Ασφαλίσεων, με παρουσία 90 περίπου χρόνων στην ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά και με εξίσου επιτυχείς επενδυτικές πρωτοβουλίες σε άλλους τομείς της οικονομίας (www.ca-holdings.gr), αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά την ασφαλιστική – διαμεσολαβητική δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Έτσι, η GLOBALNET Πράκτορες Ασφαλίσεων Ε.Π.Ε. θα ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του 2022 τον κύκλο της και την εξυπηρέτησή του συνολικού χαρτοφυλακίου της αναλαμβάνει το νέο εταιρικό σχήμα CA Insurance Agents, θυγατρική της CANELLOPOULOS ADAMANTIADIS Holdings S.A., η οποία και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της.

Ήδη η μετεγκατάσταση του διάδοχου σχήματος στα νέα γραφεία του, στην Λεωφ. Κηφισίας 4, Τ.Κ. 15125, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, επιβεβαιώνει τη νέα στρατηγική κατεύθυνση της CA Insurance Agents, η δε ομάδα των έμπειρων στελεχών της, με επικεφαλής τον Γιάννη Πετρίδη, παραμένει αμετάβλητη, εξασφαλίζοντας σταθερά τις υψηλότερες δυνατές υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης των εταιρικών και ατομικών ασφαλιστικών κινδύνων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr