NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συμμετοχή της altoValue στο 17ο IT Directors Forum

Συμμετοχή της altoValue στο 17ο IT Directors Forum

Η altoValue, η πρώτη OKR Consultancy εταιρεία στη Νότια Ευρώπη, συμμετείχε στο 17ο IT Directors Forum της BOUSSIAS, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Κεντρικό θέμα του Forum ήταν πώς οι CIOs και τα Διευθυντικά Στελέχη Πληροφορικής μπορούν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στους οργανισμούς τους, επαναπροσδιορίζοντας τη στρατηγική τους, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η συμβολή της altoValue στο Forum με τη συμμετοχή του Μάνου Κουμαντάκη, Founder της altoValue.com και Senior Business Transformation Advisor, ανέδειξε το ζήτημα του κατά πόσο η τεχνολογία που χρησιμοποιεί κάθε εταιρεία είναι η κατάλληλη, ώστε να ανταποκρίνεται επαρκώς στις προσδοκίες της.

Ο Μάνος Κουμαντάκης έλαβε μέρος στο σχετικό πάνελ συζήτησης, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων γύρω από το πρωτοποριακό framework των OKR και προσδίδοντας σημαντικό added-value με την εμπειρία, το ισχυρό know-how και τις πολυετείς συνεργασίες του με εταιρείες όπως οι: MSN, GlaxoSmithKline, Vodafone, Societe Generale, Wind, Cosmote, ANT1 Media Group, Intracom, Qualco Group.

Συγκεκριμένα, παρουσίασε και κατέδειξε τους τρόπους με τους οποίους η μεθοδολογία των OKRs μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να αξιολογήσουν εάν η τεχνολογία τους κινείται αρκετά γρήγορα, ώστε να υλοποιούνται οι στόχοι τους που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Παράλληλα, ανέλυσε το πώς μπορεί το OKRs framework να συνδράμει προς την κατεύθυνση της επίτευξης του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr