NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Studynow: Ο νέος σας σύμβουλος στην αναζήτηση σπουδών

Studynow: Ο νέος σας σύμβουλος στην αναζήτηση σπουδών

Οι τάσεις, η ζήτηση και η προσφορά εργασίας αποτελούν τις βασικές παραμέτρους που καλείται να συνυπολογίσει κανείς κατά την επιλογή των κατάλληλων σπουδών. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με μία απλή ματιά στις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Ωστόσο, αυτό που οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη οι μελλοντικοί σπουδαστές/φοιτητές και πολλές φορές το αμελούν είναι η απάντηση σε ερωτήματα όπως: «Σε τι είμαι καλός/ή; Τι αγαπάω να κάνω;» Βασικά ερωτήματα, που όμως ειδικά στην ηλικία των 18 χρόνων, μπορεί να αποτελούν μεγάλο σκόπελο για τη μετέπειτα σταδιοδρομία. Και έπειτα αφού καταλήξουν στο αντικείμενο, θα κληθούν να επιλέξουν εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημόσιο ή ιδιωτικό, για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους.

Κάπου εδώ έρχεται το Semifind.gr, ο πληρέστερος οδηγός σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα να παρουσιάσει το Studynow.gr, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει ο σύμμαχός σας στην αναζήτηση των καλύτερων σπουδών.

Μετά από χρόνια συμπαρουσίας μέσα στις σελίδες του Semifind, οι σπουδές λαμβάνουν τη δική τους ξεχωριστή θέση μέσα από το φρέσκο και σύγχρονο περιβάλλον του Studynow.gr.

Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, ΙΕΚ. Ό,τι σπουδές κι αν αναζητάτε θα τις βρείτε εδώ. Στο Studynow συναντά κανείς τους μεγαλύτερους φορείς εκπαίδευσης που προσφέρουν σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Mediterranean College, IST College, AKTO, Alba Business School, HAEC, CITY College, City Unity College, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Ι.ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κ.ά.

Το Studynow δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει κανείς σπουδές ανά κατηγορία, για παράδειγμα Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Marketing & Επικοινωνία, Νομική, Πληροφορική, Art & Design, Μηχανολογία & Τεχνολογία, Τουρισμός, Ναυτιλιακά, Υγεία, Ψυχολογία, Εκπαίδευση, Αγροδιατροφικός τομέας, ανά πόλη και ανά τύπο, δηλαδή μερικής, πλήρους ή εξ αποστάσεως φοίτησης.

Η αύξηση των ιδρυμάτων και των τίτλων σπουδών, καθώς και η ανάγκη για πληρέστερη ενημέρωση και παράλληλα για πιο αποτελεσματική αναζήτηση οδήγησε στη δημιουργία του Studynow.gr, ενός ολοκληρωμένου και στοχευμένου site, που επήλθε ως μία φυσική συνέχεια του Semifind.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr