NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Συμμετοχή της Blazeclan στο IT directors forum

Συμμετοχή της Blazeclan στο IT directors forum

Η Blazeclan, εταιρεία παροχής public cloud services, δηλώνει συνεχώς με τις υπηρεσίες που προσφέρει την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, η Blazeclan βοηθά, με την τεχνογνωσία της στις λύσεις AWS, εταιρείες -ανεξαρτήτου μεγέθους- να εστιάσουν τις υπηρεσίες τους στο cloud, είτε μέσα από ένα συνολικό migration είτε σε επίπεδο εκσυγχρονισμού, συμπεριλαμβάνοντας τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σχέση με τη μετεγκατάσταση στο cloud, έως και την ασφάλεια.

Η Blazeclan συμμετείχε στο IT directors forum που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με κεντρικό μήνυμα «RevisITing Leadership in the Digital-First era».

Εκ μέρους της Blazeclan συμμετείχε στο κεντρικό πάνελ συζήτησης των χορηγών του συνεδρίου, ο Γιάννης Βαρδάκης, General Manager για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, όπου κατά τη διάρκεια της συζήτησης έδωσε το στίγμα των μελλοντικών τεχνολογικών βημάτων: «Ζούμε σε μια εποχή POC (proof of concept), τα πάντα είναι δυνατά από το cloud που έχουμε σήμερα. Η μελλοντική υποδομή είναι το cloud, το οποίο πρέπει να είναι αυτό-θεραπευόμενο, αυτό-προμηθευόμενο και δυναμικά ευέλικτο με ανθεκτικότητα ενσωματωμένη στον πυρήνα του.

Επιλέξτε λοιπόν, έναν συνεργάτη ο οποίος θα συνοδεύεται από το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης, με πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα πόρων και προγραμμάτων (συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης), καθώς και εμπειρία παράδοσης με αποδεδειγμένο ιστορικό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr