NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα το Energy & Sustainability Event από το Inefan​​​

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα το Energy & Sustainability Event από το Inefan​​​

Το Inefan διοργανώνει δια ζώσης εκδήλωση, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, με θέμα: “ Energy & Sustainability”.

Η ενέργεια είναι ένα θέμα το όποιο μονοπωλεί τις συζητήσεις στις μέρες μας. Είναι φλέγον ζήτημα και οι απόψεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει σε ότι αφορά την ενεργειακή κρίση, την πράσινη ενέργεια και τον περιορισμό της κατανάλωσή της είναι πολλές και ενίοτε διίστανται.

Από την άλλη, η βιωσιμότητα συνδέεται άρρηκτα με όλα τα παραπάνω και είναι ένα εξίσου σημαντικό και καίριο θέμα της εποχής, ενώ από πολλούς κρίνεται το σημαντικότερο.

Ποιο είναι λοιπόν το μέλλον της ενέργειας; Ποια τα βήματα για μια βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα; Μπορούμε να αναπτυχθούμε ενεργειακά μέσω της ηλεκτροκίνησης;

Το Inefan ενστερνιζόμενο τα σημεία των καιρών διοργανώνει δια ζώσης, έπειτα από τρία χρόνια, την εκδήλωση με θέμα: “Energy & Sustainability”, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

  • Δρ. Σπύρος Κιαρτζής, Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
  • Δρ. Κυριακή Κοσμίδου, Καθηγήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Α.Π.Θ.
  • Δρ. Διονύσης Μπουντουβάς, Διευθύνων Σύμβουλος, COMBATT A.E.
  • Δρ. Βασίλειος Νικολόπουλος, Επικεφαλής Εφαρμοσμένης Έρευνας και Ανάπτυξης/ Καινοτομίας, Τομέας Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, MYTILINEOS S.A.
  • Γιάννης Στέφου, Δημοσιογράφος Αυτοκίνησης, TRCOFF

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: https://www.facebook.com/events.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή στο ακόλουθο link, λόγω περιορισμένων θέσεων: https://docs.google.com/forms.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr