NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Μύλοι Κεπενού: Σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ​25 εκατ. ευρώ με τη Eurobank

​Μύλοι Κεπενού: Σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ​25 εκατ. ευρώ με τη Eurobank

Στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ονομαστικής αξίας 25 εκατ. ευρώ με τη Eurobank με στόχο την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού προχώρησε η εταιρεία Μύλοι Κεπενού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι:

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» [εφεξής η «Εταιρεία»], κατ άρθρ. 17 παρ. 1 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 (MAR), προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, γνωστοποιεί με την παρούσα σε αυτό, ότι την Τρίτη 08.11.2022, υπογράφηκε μεταξύ αυτής και της ομολογιούχου δανείστριας τράπεζας EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ το πρόγραμμα εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου μετά συμβάσεων καλύψεως και διορισμού πληρεξούσιου καταβολών και εκπροσώπου ομολογιούχων δανειστών, ονομαστικής αξίας είκοσι πέντε εκατομμυρίων ευρώ (25.000.000 ), σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003, με ιδιωτική τοποθέτηση.

Πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών ορίστηκε η ομολογιούχος δανείστρια τράπεζα EUROBANK Α.Ε. Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας και την εξυπηρέτηση των εν γένει επιχειρηματικών σκοπών και δραστηριοτήτων αυτής .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr