NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Emirates και Air Canada: Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού

Emirates και Air Canada: Συνεργασία για πτήσεις κοινού κωδικού

Η Emirates και η Air Canada ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού. Οι επιβάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και να ταξιδεύουν σε 46 προορισμούς σε τρεις ηπείρους, μεταξύ άλλων σε προορισμούς στην Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδική υποήπειρο.

Τα εισιτήρια για πτήσεις κοινού κωδικού είναι ήδη διαθέσιμα σε 35 αγορές για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου και έπειτα, 11 επιπλέον προορισμοί αναμένεται να προστεθούν μόλις λάβουν την τελική έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να προστεθούν και άλλοι προορισμοί. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες των αερομεταφορέων emirates.com και aircanada.com, καθώς και μέσω των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προχωρούμε σε συνεργασία με την Air Canada και μέσω αυτής φτάνουμε σε περισσότερους προορισμούς στη Βόρεια Αμερική. Η συνεργασία μας με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους επιβάτες μας απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, όταν πετούν εντός Καναδά μέσω Τορόντο. Εκτός από την προστιθέμενη αξία και τα οφέλη μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης, τα οποία μπορούν να απολαύσουν οι επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών, είτε πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια είτε για ταξίδια αναψυχής, η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της Air Canada να ταξιδεύουν σε προορισμούς σε όλη την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, που περιλαμβάνονται στο εκτεταμένο δίκτυό μας, μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι».

«Μέσω αυτής της συνεργασίας με την Emirates, η Air Canada διευρύνει ουσιαστικά τις επιλογές πτήσεων των επιβατών της, ενώ διευκολύνεται η συνδεσιμότητα μεταξύ του Καναδά και των προορισμών στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ινδική υποήπειρο. Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τη συνδεσιμότητα και την παγκόσμια κίνηση μέσω του κόμβου μας στο Τορόντο και να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε αυτές τις δυναμικές περιοχές, όπου η ζήτηση για διεθνή ταξίδια αναμένεται να αυξηθεί», δήλωσε ο Michael Rousseau, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Air Canada.

Οι επιβάτες της Emirates θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε κρατήσεις πτήσεων κοινού κωδικού από και προς προορισμούς στον Καναδά πέρα από το Τορόντο, συμπεριλαμβανομένων των Κάλγκαρι, Έντμοντον, Χάλιφαξ, Μόντρεαλ, Οτάβα και Βανκούβερ.

Η Air Canada θα αξιοποιήσει τον κωδικό της σε δρομολόγια που εκτελούνται από την Emirates, από τον κόμβο της στο Ντουμπάι, επεκτείνοντας την εμβέλεια της αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ινδική υποήπειρο και επιτρέποντας πτήσεις προς περισσότερους προορισμούς όπως το Κολόμπο, η Ντάκα, το Ισλαμαμπάντ, το Καράτσι και η Λαχόρη.

Παράλληλα, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα θα απολαμβάνουν οι επιβάτες της Air Canada που ταξιδεύουν σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως η Μπανγκόκ, το Ανόι, το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ και η Σιγκαπούρη. Στους προορισμούς περιλαμβάνονται και οι πόλεις της Μέσης Ανατολής Τζέντα και Μουσκάτ, καθώς και πόλεις στην Αφρική -συγκεκριμένα την Αντίς Αμπέμπα και το Νταρ Ες Σαλάμ.

Σύντομα, οι αεροπορικές εταιρείες θα ανακοινώσουν μια κοινή προσφορά για τους τακτικούς επιβάτες, μέσω της οποίας θα επιτρέπουν στα μέλη των προγραμμάτων Aeroplan και Skywards να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates και την Air Canada, αντίστοιχα. Τέλος, οι επιβάτες θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα πρόσβαση στο lounge, καθώς και να επωφεληθούν από επιλεγμένα προνόμια για τα μέλη των προγραμμάτων Aeroplan Elite και Skywards. Περισσότερες λεπτομέρειες και ημερομηνίες έναρξης θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Επισημαίνεται ότι οι δραστηριότητες που αφορούν στις πτήσεις κοινού κωδικού υπόκεινται σε κυβερνητικές εγκρίσεις.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr