NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

100% Hotel Show: Στο επίκεντρο ο Αναπτυξιακός Νόμος για νέα ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχεία

100% Hotel Show: Στο επίκεντρο ο Αναπτυξιακός Νόμος για νέα ή υπό ανακαίνιση ξενοδοχεία

Η Έκθεση που παραδοσιακά αποτελεί την επιλογή των Επενδυτών κάθε κλίμακας, φέτος, εκτός από ιδέες και λύσεις σε επίπεδο Σχεδίασης και Κατασκευής, προσφέρει και πλούσια ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές για Νέες Επενδύσεις.

Το 100% Hotel Show, κάθε χρόνο, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις Νέες Επενδύσεις στον κλάδο του Τουρισμού, είτε αυτές αφορούν τη δημιουργία καινούριων Ξενοδοχειακών Μονάδων είτε την ανακαίνιση προϋπαρχουσών. Αρχιτέκτονες, Designers, Μελετητές, Κατασκευαστές και Σύμβουλοι συμμετέχουν δυναμικά σε κάθε Διοργάνωση, με στόχο την ενίσχυση των Επενδυτών κάθε κλίμακας, που παραδοσιακά επιλέγουν να επισκεφθούν την έκθεση 100% Hotel Show, και την παροχή επίκαιρης πληροφόρησης αλλά και συνεργασίας.

Φέτος, στον απόηχο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης τουριστικής σεζόν και εν αναμονή της επόμενης που προβλέπεται να είναι εξίσου δυναμική, η επενδυτική δραστηριότητα στον Τουριστικό κλάδο είναι ιδιαίτερα έντονη, και σε αυτό συμβάλλει φυσικά και ο Αναπτυξιακός Νόμος που προωθεί την επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού, ενισχύοντας τη δημιουργία και την ανακαίνιση καταλυμάτων. Το 100% Hotel Show δεν θα μπορούσε να μην τοποθετήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής, την παροχή ενημέρωσης και υποστήριξης σε επιχειρηματίες που διαθέτουν ή επιθυμούν να ιδρύσουν μια Ξενοδοχειακή Μονάδα.

Εξειδικευμένες εταιρείες ενημερώνουν για τα διαθέσιμα ή τα αναμενόμενα χρηματοδοτικά εργαλεία

Στο πρώτο μέρος της Έκθεσης, στο section “Architecture-Build-Materials”, αναπτύσσεται φέτος ο Ειδικός Τομέας “100% Hotel Development”, που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και προσφέρει λύσεις σχετικά με νέες Επενδύσεις, από τη Χρηματοδότηση και τον Προγραμματισμό, μέχρι την Αρχιτεκτονική Σχεδίαση και την Υλοποίηση της Επένδυσης.

Στον Ειδικό Τομέα “100% Hotel Development”, οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη δημιουργία ή την ανακαίνιση μιας Μονάδας Φιλοξενίας, μπορούν να συναντήσουν:

  • Εξειδικευμένους επαγγελματίες που παρέχουν Συμβουλευτική Τραπεζική και Τεχνική Υποστήριξη σε κάθε στάδιο των επενδύσεων, και βοηθούν καθοριστικά στην επιλογή του πλέον κατάλληλου αναπτυξιακού χρηματοδοτικού εργαλείου, ανάλογα με το επενδυτικό σχέδιο και τις προσδοκίες του επενδυτή.
  • Έμπειρους Συμβούλους που θα τους παρέχουν πληροφόρηση για τις διαθέσιμες επιλογές Χρηματοδότησης, είτε αυτές εντάσσονται στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, είτε αφορούν Προγράμματα Χρηματοδότησης που αναμένονται, ενώ παράλληλα μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση και υποβολή ενός επιτυχημένου φακέλου για ένταξη στο κατάλληλο πρόγραμμα.
  • Καταξιωμένους Επαγγελματίες από τον χώρο του Real Estate, που μπορούν να συμβάλουν στην εύρεση του αντικειμένου της επένδυσης, δηλαδή του καταλληλότερου -ανά περίπτωση- κτιρίου ή οικοπέδου.
  • Όλο το φάσμα των συνεργατών για μια επιτυχημένη υλοποίηση της επένδυσης: Hotel Concept Makers, Μελετητικά Γραφεία, Αρχιτέκτονες, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εταιρείες με καινοτόμα Υλικά Δόμησης κοκ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους εκθέτες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ένα Workshop αφιερωμένο στον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Ξενοδοχειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show, θα παρουσιαστεί από στελέχη της εταιρείας Revival το workshop με θέμα: "Νέες επενδύσεις: Ξενοδοχειακά χρηματοδοτικά προγράμματα & αναπτυξιακός νόμος".

Στο workshop αυτό, πέραν των προγραμμάτων χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης, θα αναλυθούν και τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται, με στόχο να επεξηγηθούν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και να δοθούν κατευθύνσεις για έναν επιτυχημένο φάκελο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα workshops μπορείτε να βρείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr