NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Workshop μεταποίησης παλιών ρούχων 18 με 19 Νοεμβρίου στο River West

Workshop μεταποίησης παλιών ρούχων 18 με 19 Νοεμβρίου στο River West

Αυτόν το Νοέμβριο στο River West, σε συνεργασία με τη Fabric Republic, οι καταναλωτές μαθαίνουν τι θα πει upcycled fashion, αλλά και πως με πολύ απλές αλλαγές στην καθημερινότητά τους μπορούν να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, από τις 14 έως και τις 19 Νοεμβρίου, όλοι οι επισκέπτες του River west μπορούν να κάνουν μία στάση στο Pop Up Store της Fabric Republic, και να ενημερωθούν για τη δράση του προγράμματος, αλλά και να αγοράσουν χειροποίητα αντικείμενα και στολίδια τα οποία είναι 100% upcycled.

Ταυτόχρονα, στις 18 και 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα workshop μεταποίησης παλιών ρούχων, όπου συμμετέχοντες κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη πως δίνεται νέα χρήση σε παλιά υφάσματα.

Με στόχο την επικοινωνία και την ενίσχυση του έργου της Fashion Republic, εκτός από τη φιλοξενία του Pop Up Store και την υλοποίηση του Workshop, το River West προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού στον οργανισμό, καθώς και στην προμήθεια χειροποίητων tote bags, που δημιουργήθηκαν με αφορμή τη συνεργασία αυτή.

River West

  • Δωρεάν Parking 3.000 θέσεων: Είσοδος από τη Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου.
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του River West.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr