NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κύπρος
ανάγνωση

Νέο κατάστημα στην Πάφο στις 18 Νοεμβρίου ανοίγει η iStorm

Νέο κατάστημα στην Πάφο στις 18 Νοεμβρίου ανοίγει η iStorm

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, η iStorm ανοίγει το νέο της κατάστημα στην Πάφο με ένα Opening Party, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00. Η εταιρεία μετράει συνολικά τέσσερα καταστήματα στην Κύπρο.

Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.

Το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει εδώ και χρόνια τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, αλλά και το τρίτο Apple Premium Reseller Store που άνοιξε πριν ένα χρόνο στη Λάρνακα.

Στόχος της iStorm με το τέταρτο κατάστημά της στην Κύπρο, είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Πάφου, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

Το Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό.

Το δέκατο τρίτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr