NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συμμετοχή της Vodafone στην πρωτοβουλία «Young Makes Green»

Συμμετοχή της Vodafone στην πρωτοβουλία «Young Makes Green»

Το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, εμπνευσμένο από την COP27, συμμετέχει στην πρωτοβουλία #youngmakesgreen.

Συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Vodafone με τη συμμετοχή του στην πρωτοβουλία #youngmakesgreen τονίζει τη σημασία του να παρέχεται στη νέα γενιά η δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε ψηφιακά εργαλεία, με στόχο αυτά να αξιοποιηθούν για την επίλυση τοπικών προβλημάτων, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας.

Συμμετέχοντας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Generation next, οι νέοι αντιλαμβάνονται ότι η τεχνολογία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας για να χτίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον. Ήδη, στο πλαίσιο του προγράμματος, νέοι από όλη την Ελλάδα έχουν παρουσιάσει τέτοιες τεχνολογικές λύσεις που υπόσχονται ένα πιο πράσινο αύριο και περιλαμβάνουν Συστήματα αυτοματοποιημένων κάδων ανακύκλωσης, έξυπνης αειφόρου γεωργίας, απομακρυσμένης διαχείρισης της καλλιεργήσιμης γης, ελέγχου διαχείρισης του νερού και προηγμένου σταθμού δασικής προστασίας.

Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία με τοπικό αντίκτυπο

Με την πρωτοβουλία #youngmakesgreen, παιδιά και νέοι από την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ψηφιακές δεξιότητες, διερευνώντας λύσεις γύρω από την ανακύκλωση, τη λειψυδρία ή τη δημιουργία ενός ξενώνα του μέλλοντος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα αστικά κέντρα.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr