NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στην έκθεση ΕΙΜΑ International συμμετείχαν 12 ελληνικές εταιρείες

Στην έκθεση ΕΙΜΑ International συμμετείχαν 12 ελληνικές εταιρείες

​Σημείο συνάντησης των εκπροσώπων του αγροτεχνικού κλάδου από όλο τον κόσμο αποτέλεσε, για ακόμη μια φορά, η διεθνής έκθεση ΕΙΜΑ International, η οποία διοργανώθηκε από 09 ως 13 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο BolognaFiere στην Μπολόνια.

Συνολικά 1.400 εκθέτες από 40 χώρες έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση, σε εκθεσιακή επιφάνεια 140.000 τ.μ., ενώ σημειώθηκε ρεκόρ με 327.100 επισκέπτες από 160 χώρες.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στη φετινή έκθεση από 12 εταιρίες, εκ των οποίων, οι 8 είχαν την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece). Πρόκειται για τις:

  1. DI-FAN DIKOFTSIS CHRISTOS.
  2. DROP-N. KIOSIDIS S.A.
  3. KOUIMTZIS SA.
  4. NIKOLAOU TOOLS SA.
  5. PALAPLAST S.A.
  6. TECHNOMAC S.A.
  7. TECHNOPLASTIC S.A.
  8. THRACE NONWOVENS & GEOSYNTETICS SA.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τη συμμετοχή τους στην ΕΙΜΑ International και τις εμπορικές επαφές που είχαν κατά τη διάρκειά της.

Στη φετινή ΕΙΜΑ International, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις δυνατότητες που προσφέρει η χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη γεωργία, ενώ παρουσιάστηκαν 60.000 καινοτόμα μοντέλα μηχανικού αγροτικού εξοπλισμού.

Ο πρόεδρος της FEDERUNACOMA (Ένωση Ιταλών Κατασκευαστών Αγροτικών Μηχανημάτων), Alessandro Malavolti, δήλωσε ότι η επιτυχία της EIMA αποδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες γεωργίας, δεδομένου ότι το ζήτημα της σίτισης του παγκόσμιου πληθυσμού, ο οποίος θα αυξηθεί κατά 1 δισ. την επόμενη δεκαετία, θα απασχολήσει αρκετά τους επαγγελματίες του κλάδου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr