NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Χρυσή η Unismack στα Healthy Food Awards 2023

Χρυσή η Unismack στα Healthy Food Awards 2023

Η Unismack S.A., μία αμιγώς ελληνική εταιρεία σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής σνακ και κράκερ υψηλής διατροφικής αξίας, απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Healthy Food Awards 2023, στην κατηγορία «Free From or Low Food Product» για τη σειρά «The Mediterranean Snack Collection».

Η τελετή απονομής των Healthy Food Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Boussias και σκοπός τους είναι να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Το πάνελ της κριτικής επιτροπής αποτέλεσαν διακεκριμένα άτομα από τον ευρύτερο χώρο της διατροφής, ενώ πρόεδρος ήταν η κ. Ανδριάνα Καλιώρα, αναπλ. καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου και Τροφίμων στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Είναι τιμή μας να παραλαμβάνουμε το χρυσό βραβείο. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή των Healthy Food Awards 2023. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σειρά Mediterranean Snack Collection, μία “Free From” σειρά προϊόντων με αυθεντικές γεύσεις, φυσικά εμπνευσμένη από τη μεσογειακή διατροφή και κουλτούρα. Είμαστε μία εταιρεία τεχνολογίας, σχεδιασμού, παραγωγής και διάθεσης better-for-you τροφίμων, που εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη snack και cracker χωρίς γλουτένη και αλλεργιογόνα. Κατανοούμε λοιπόν απόλυτα την πρόκληση και τη δυσκολία της δημιουργίας ενός προϊόντος που όχι μόνο πληροί τις διατροφικές απαιτήσεις του καταναλωτή, αλλά υπερέχει και στη γεύση», δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Μαρία Κισσούδη, R&D Manager της Unismack.

Η σειρά «Mediterranean Snack Collection» είναι εμπνευσμένη από τη μεσογειακή διατροφή, η οποία είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για τις ευεργετικές δράσεις που έχει στην υγεία του ανθρώπου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα δημιουργήθηκαν κυρίως για καταναλωτές που έχουν δυσανεξία στη γλουτένη ή κάποια τροφική αλλεργία και επιθυμούν να απολαύσουν γευστικά σνακ, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους. Ταυτόχρονα, απευθύνονται σε καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να έχουν μια πιο ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Τα εν λόγω προϊόντα δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά, τεχνητές χρωστικές ή αρώματα, είναι χαμηλά σε κορεσμένα λίπη, λόγω της χρήσης ειδικών ελαίων, ενώ είναι 100% ψημένα στο φούρνο. Επιπλέον, αποτελούνται κατά κύριο λόγο από άλευρα οσπρίων, όπως φακή και ρεβίθι, και λοιπά άλευρα χωρίς γλουτένη, όπως καλαμποκιού, ρυζιού, κινόα, κ.α.

«Στην περιοχή της Μεσογείου το φαγητό είναι σημαντικό μέρος της ζωή μας. Το τραπέζι συγκεντρώνει μικρούς και μεγάλους και γεμίζει με αρώματα και γεύσεις για όλες τις προτιμήσεις. Η σειρά “Mediterranean Snack Collection” αποτελείται από σνακ εμπνευσμένα από αυτήν ακριβώς την κουλτούρα της παρέας χωρίς αποκλεισμούς και των αυθεντικών γεύσεων που όλοι μπορούν να απολαύσουν. Το βραβείο αυτό επισφραγίζει τις αξίες της Unismack για αριστεία, καινοτομία, υπευθυνότητα και συνεχή επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη “better-for-you” προϊόντων», ανέφερε ο κ. Δημήτριος Στρατάκης, Group CEO της Unismack.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr