NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Το 30ετες deal Yahoo - Taboola στο native advertising

Το 30ετες deal Yahoo - Taboola στο native advertising

Τη μόνη πηγή native advertising για τα ψηφιακά μέσα της Yahoo θα αποτελεί πλέον η Taboola. Οι δυο πλευρές προχώρησαν σε μια στρατηγική (αποκλειστική) συνεργασία 30ετών και θα μοιράζονται τα έσοδα από τις native διαφημίσεις. Κατά τις εκτιμήσεις ο τζίρος τους αναμένεται να ξεπεράσει το $1 δισ. ετησίως.

Πιο αναλυτικά, με την συμφωνία αυτή η Taboola θα προσεγγίσει το κοινό της Yahoo, που αγγίζει σχεδόν τα 900 εκατ. ενεργούς χρήστες, ως κορυφαίος online πάροχος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αθλητικών, οικονομικών ειδήσεων και επικαιρότητας.

Σύμφωνα με τους όρους της 30ετούς, αποκλειστικής εμπορικής συμφωνίας, η Taboola θα τροφοδοτήσει με λύσεις για διαφήμιση όλα τα online κανάλια της Yahoo - πάνω από 800 δισεκατομμύρια εμφανίσεις.

Επίσης, η Yahoo θα λάβει το 24,99% των μετοχών της Taboola, ενώ θα έχει και έναν αντιπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο της της εταιρείας

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στους διαφημιστές να στοχεύσουν relevant κοινά, χωρίς να εξαρτώνται από third-party cookies, σεβόμενοι ταυτόχρονα την ιδιωτικότητα των χρηστών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr