NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για πιστοποιήσεις IFRS της Altium Training

Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για πιστοποιήσεις IFRS της Altium Training

H Altium Training (www.altiumtraining.gr) ανακοινώνει την νέα έναρξη μαθημάτων για τον Φεβρουάριο, για δύο προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης (Professional Qualifications) τα οποία εξασφαλίζουν επιτυχία στην απόκτηση 2 κορυφαίων πιστοποιήσεων στα International Financial Reporting Standards (IFRS).

Το Diploma in IFRS προσφέρεται από την ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), την μεγαλύτερη παγκόσμια ένωση για επαγγελματίες λογιστές που συγκεντρώνει 770.000 σπουδαστές και μέλη διεθνώς. Η τρίωρη ηλεκτρονική εξέταση πραγματοποιείται στα αγγλικά δύο φορές το χρόνο και η επαρκής βαθμολογία για επιτυχία στις εξετάσεις είναι 50%. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει 3 Φεβρουαρίου 2023.

Η Πιστοποίηση στα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς προσφέρεται από το ICAEW (Institute of Charter Accountants in England and Wales) που ιδρύθηκε το 1880 στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο λογιστικό και χρηματοοικονομικό επάγγελμα με 189.500 μέλη και μαθητές σε όλο τον κόσμο. Η δίωρη ηλεκτρονική εξέταση είναι πολλαπλών επιλογών και επιτρέπεται στους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους εκπαιδευτικό εγχειρίδιο στα Ελληνικά που δίνεται από την Altium. Η επαρκής βαθμολογία για επιτυχία στις εξετάσεις είναι το 55% και το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1 Φεβρουαρίου 2023.

Η Μαρία Ζαλμά, Υπεύθυνη Προγραμμάτων της Altium Training δηλώνει: «Στην Altium Training έχουμε αναπτύξει έναν κατάλληλο συνδυασμό θεωρητικής προσέγγισης και πρακτικής εφαρμογής των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συμβάλουν ώστε οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν και να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις αρχές και τις έννοιες των IFRS για τη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων και οικονομικών εκθέσεων, να εκτιμούν την επίδραση που έχουν τα IFRS για έναν οργανισμό, να αναλύουν και να είναι σε θέση να ερμηνεύουν οικονομικές καταστάσεις και πληροφορίες. Προετοιμάζουμε τους συμμετέχοντες με τις πιο άρτιες εκπαιδευτικές μεθόδους ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την κατάρτιση τους για σκοπούς λήψης οικονομικών αποφάσεων ή την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά την άσκηση του επαγγέλματος τους. Συγχαρητήρια επίσης στους μαθητές της Altium Training για την επιτυχία στις εξετάσεις του Δεκεμβρίου 2022, στην Πιστοποίηση στα ΔΠΧΑ του ICAEW που είχαν 100% επιτυχία.».

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ:

https://www.altiumtraining.gr/qualifications/ifrs/ifrs-by-acca/ifrs-by-acca

https://www.altiumtraining.gr/qualifications/ifrs/ifrs-icaew/ifrs

Υπεύθυνη προγράμματος: Μαρία Ζαλμά, maria.zalma@altiumtraining.gr

Τα σεμινάρια επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (πρόγραμμα ΛΑΕΚ)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr