NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Σεμινάρια Personal & Business Development από την Projectyou και την Tuv hellas (TÜV Nord Group)

Σεμινάρια Personal & Business Development από την Projectyou και την Tuv hellas (TÜV Nord Group)

H projectyou σε συνεργασία με την TUV Hellas (TÜV Nord Group), διοργανώνουν μια σειρά πρωτότυπων σεμιναρίων που έχουν ως στόχο την προσωπική και την επαγγελματική εξέλιξη στελεχών, επαγγελματιών και νέων επιχειρηματιών.

Μέσα από τα σεμινάρια, θα διδαχθείτε πώς να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις ήπιες δεξιότητές σας (soft skills), ώστε να κτίσετε μια ενδιαφέρουσα προσωπική εικόνα και να την επικοινωνείτε πιο αποτελεσματικά στην Αγορά εργασίας. Επιπλέον, θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα αποκτήσετε περισσότερο θάρρος καθώς θα εισπράττετε πιο άμεσα τα αποτελέσματα που επιδιώκετε, ενώ θα επιτύχετε καλύτερη συνεργασία με τους συναδέλφους, προϊσταμένους και υφισταμένους σας.

Τα σεμινάρια έχουν ως σκοπό να σας μυήσουν στις τεχνικές ανάπτυξης δημιουργικής σκέψης, στην εξεύρεση καινοτομικών ιδεών και στην επίλυση προβλημάτων με ρηξικέλευθες προσεγγίσεις. Τα στελέχη γίνονται πολύτιμα, όταν μπορούν στις σημερινές συνθήκες συνεχών αλλαγών και αναταράξεων, να αναπτύσσουν νέα προϊόντα, διαφορετικές υπηρεσίες, να επιλύουν άμεσα προβλήματα και να βοηθούν τον οργανισμό τους να διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές.

Η Projectyou έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση στελεχών, επαγγελματιών και νέων επιχειρηματιών, σε θέματα επιχειρηματικότητας και αποτελεσματικής διοίκησης επιχειρήσεων. Ήδη εκπαιδεύει και συμβουλεύει υφιστάμενους και δυνητικούς επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε συνεργασία με Επιμελητήρια, Δήμους, και άλλους φορείς όσο και σε αυτοχρηματοδοτούμενα ανοικτά προγράμματα.


Personal-Business-Development-1_page-0001-1.jpg?mtime=20230113160553#asset:392679



Τίτλοι Σεμιναρίων:

  1. 150+1 Επίκαιρες Επιχειρηματικές Έννοιες - Αναδειχτείτε Σε “Ολιστικό Στέλεχος”, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (17 & 18/01)
  2. Τα Οικονομικά των Επιχειρήσεων για μη Οικονομικούς, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (27/01, 10/03)
  3. Δημιουργική Σκέψη και Καινοτομία, Projectyou (7 & 8/02)
  4. Επιχειρηματική Σκέψη και Δράση για Στελέχη, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (14 & 15/02)
  5. Lean, Agile And Resilient (LAR) Procurement Λιτές, Ευέλικτες Και Ανθεκτικές Προμήθειες Σε Καταστάσεις Κρίσεων, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (17 & 18/02)
  6. Γίνε Ηγέτης Αλλαγών, Projectyou (3/03)
  7. Business Plan. H Σημασία Της Σωστής Σύνταξης Και Ανάλυσης, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (6/03)
  8. Τεχνικές Λήψης Αποφάσεων σε Συνθήκες Συνεχών Αλλαγών, Projectyou, (9/03)
  9. Αποτελεσματική Επικοινωνία και Επιτυχείς Παρουσιάσεις, Projectyou, (14 & 15/03)
  10. 40+ Τεχνικές Για Επίλυση Προβλημάτων και Αποτελεσματική Λήψη Αποφάσεων, Projectyou - TUV Hellas (TÜV Nord Group), (21 & 22/03)
  11. Πώς να Αναπτύσσετε Νέες Επιχειρηματικές και Επαγγελματικές Δραστηριότητες (Business Development), Projectyou (29 & 30/03)

Απευθύνονται:

  • Σε επαγγελματίες, νέους επιχειρηματίες και startups που θέλουν να κατευθύνουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους.
  • Σε όσους θέλουν να αναπτύξουν το brand και το επαγγελματικό τους προφίλ.
  • Σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τις ήπιες δεξιότητες τους (soft skills).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές σχετικά με τα σεμινάρια της projectyou, ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.projectyou.gr/personal-and-business-development/ ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 6977999254, 6943819013 και στο info@projectyou.gr.


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr