NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Απαλλαγή Φ.Π.Α. στα Public: Τώρα και online για επαγγελματίες

Απαλλαγή Φ.Π.Α. στα Public: Τώρα και online για επαγγελματίες

Τα Public φέρνουν τώρα και online τις VAT Free αγορές χωρίς Φ.Π.Α. για τους επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή Φ.Π.Α 24% σύμφωνα με το Άρθρο39α. Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από αμέτρητες επιλογές κινητά, laptops, tablets & παιχνιδομηχανές, με απόλυτη ευελιξία στον τρόπο αγοράς.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, σε 5 απλά βήματα μέσω Public.gr, τηλεφωνικά, με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου εκπροσώπου των Public ή με μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κατάστημα Public, όπου οι έμπειροι συνεργάτες μπορούν να καθοδηγήσουν τον πελάτη να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Οι online VAT Free αγορές στο Public.gr γίνονται γρήγορα και απλά, σε 5 απλά βήματα:

  1. Ο επαγγελματίας διαλέγει το νέο του laptop, smartphone, tablet & παιχνιδομηχανή
  2. Συμπληρώνει το Α.Φ.Μ. του
  3. Συμπληρώνει τα στοιχεία του με αυτά του εκπροσώπου που έχουν δηλωθεί στην εφαρμογή της ΑΑΔΕ
  4. Χρησιμοποιεί τον OTP (κωδικό μιας χρήσης), εφόσον ζητηθεί από την εφαρμογή της ΑΑΔΕ
  5. Η αφαίρεση του Φ.Π.Α. γίνεται κατά το τελευταίο βήμα της παραγγελίας

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιήσει ένας επαγγελματίας αγορές με απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24%, είναι να πιστοποιήσει πως δικαιούται τη συγκεκριμένη απαλλαγή μέσω της ιστοσελίδας της Α.Α.Δ.Ε., επιλέγοντας την κατηγορία Υπηρεσία άρθρου 39α, παρ.5.

Τα Public, #1 omnichannel retailer στη χώρα, απελευθερώνει τις δυνατότητες και για τους επαγγελματίες, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές σε αγορές προϊόντων που τους ενδυναμώνουν, επιτρέποντάς τους να ζουν μια καλύτερη και πιο ευέλικτη καθημερινότητα, στο γραφείο αλλά και στο σπίτι.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr