NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Επιτάχυνση στο ΕΚΠΑ 2023»

Νέο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Επιτάχυνση στο ΕΚΠΑ 2023»

Το Κέντρο Αρχιμήδης προσκαλεί τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ, που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να εξελίξουν μία επιχειρηματική τους ιδέα, να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο νέο κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης με τίτλο «Επιχειρηματική Επιτάχυνση στο ΕΚΠΑ 2023».

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα σύνολο υπηρεσιών καθοδήγησης και mentoring από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς. Παράλληλα, θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops) με θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα, βασισμένα στη μεθοδολογία «Lean Startup».

Επιπρόσθετα, θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρηματικές ομάδες να λάβουν υπηρεσίες αξίας έως και 6.500 € από την Amazon Web Services, και να διαμορφώσουν σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους δωρεάν το Επιχειρηματικό τους Σχέδιο.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και η υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο: https://archimedes.uoa.gr/accelerator-invitation/.

Το έργο με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΚΠΑ» (Κωδικός ΟΠΣ: 5136424) συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr