NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ολοκληρώθηκε η μουσική συναυλία του Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η μουσική συναυλία του Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη

Με αθρόα επισκεψιμότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης η μεγάλη μουσική συναυλία με τίτλο: «’Ο,τι έχω να σου πω, με τα τραγούδια μου σ’ το λέω..» της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιου Αυγερινού και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, καθώς και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Οι θεατές που παρευρέθηκαν στη συναυλία του Ερυθρού Σταυρού ταξίδεψαν νοερά με τις μελωδίες των 34 εθελοντών χορωδών του που εκτέλεσαν τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, καθώς και τραγούδια της Μικράς Ασίας ως αφιέρωμα στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Σημειώνεται ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 109 χρόνων συνεχούς ανθρωπιστικής και εθελοντικής προσφοράς του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τέλος, στόχος της συναυλίας είναι να αναδείξει ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στη χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση των βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανάτασης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr