NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Philips Domestic Appliances μετονομάζεται σε Versuni

Η Philips Domestic Appliances μετονομάζεται σε Versuni

Το νέο όνομα της εταιρείας είναι εμπνευσμένο από την αποστολή της να βελτιώνει τη ζωή στο σπίτι καθημερινά.

Η Philips Domestic Appliances ανακοινώνει την αλλαγή της εταιρικής της επωνυμίας σε Versuni. Η νέα ονομασία είναι το επόμενο βήμα μετά την ανεξαρτητοποίηση της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2021. Αν και η οπτική ταυτότητα της εταιρείας αλλάζει, η αποστολή της να βελτιώνει τη ζωή στο σπίτι καθημερινά, παραμένει σταθερή.

Έχοντας την άδεια της Royal Philips, η εταιρεία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το καταναλωτικό εμπορικό σήμα της Philips, καθώς και τα εμπορικά σήματα Saeco, Gaggia και Philips Walita στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν προϊόντα των άλλων εμπορικών σημάτων της: Preethi, L’OR Barista και Senseo.

«Η Versuni ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο μετά το πέρασμα της σε αυτόνομη εταιρεία» δήλωσε ο Henk Siebren de Jong, CEO της Versuni. «Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους καταναλωτές και τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε καινοτομίες που κάνουν τη ζωή στο σπίτι καλύτερη, ευκολότερη και πιο υγιή. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι μας ως Versuni, επεκτείνοντας την ηγετική μας θέση στην αγορά και εξερευνώντας νέες ευκαιρίες, αισθανόμαστε προνομιούχοι που βοηθάμε τους καταναλωτές να δημιουργήσουν τα ιδανικά σπίτια για εκείνους».

Η νέα ονομασία

Η Philips Domestic Appliances έχει έναν απλό, δυνατό και συνεχή σκοπό: να βελτιώσει τη ζωή μας στο σπίτι και αυτός θα συνεχίσει να είναι ο σκοπός της Versuni. Η νέα ονομασία βασίζεται σε δύο λέξεις που αντικατοπτρίζουν την έννοια του σπιτιού. Στην ισχυρή λέξη Universe (σύμπαν), καθώς η εταιρεία πιστεύει ότι το σπίτι είναι ένα μέρος που θέλεις να αποκαλείς δικό σου και στη λέξη Universal, καθώς όλοι, ανεξαιρέτως του που μένουν, έχουν την ανάγκη για έναν άνετο χώρο που μπορούν να αποκαλούν σπίτι.

Ένα νέο κεφάλαιο

Η νέα εταιρική ονομασία είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα μετά την αποδέσμευση από την Royal Philips τον Σεπτέμβριο του 2021 και την πώληση στην Hillhouse Capital, μια παγκόσμια επενδυτική εταιρεία με στόχο τη στήριξη εταιρειών ώστε να αποκτήσουν μακροχρόνια βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της ψηφιακής καινοτομίας. Η νέα εταιρική ονομασία θα εφαρμοστεί παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του 2023 και θα υποστηρίζεται από μία νέα και ξεχωριστή οπτική ταυτότητα. Η Versuni θα συνεχίσει να επενδύει σε «παθιασμένες» ομάδες που ανακαλύπτουν, σχεδιάζουν και δημιουργούν προϊόντα υψηλής ποιότητας που ενισχύουν την αίσθηση του σπιτιού. Προϊόντα που ακολουθούν τις απαιτήσεις του EcoDesign και αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για βιωσιμότητα, εστιάζοντας σε τρεις κύριες πτυχές: την κυκλική οικονομία, τη διαχείριση της κλιματικής αλλαγής και τα υποεξυπηρετούμενα νοικοκυριά.

Καινοτομία Προϊόντος

Η Versuni, που εδρεύει στην Ολλανδία, δραστηριοποιείται σε 100 χώρες, με σημαντικό παγκόσμιο αποτύπωμα στην καινοτομία, την παραγωγή και το εμπόριο. Με περισσότερες από 900 πατέντες στο όνομα της, το χαρτοφυλάκιο της Versuni καλύπτει τις κατηγορίες συσκευών κουζίνας, καφέ, φροντίδας ρούχων και δαπέδου.

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει μια σειρά επιτυχημένων καινοτόμων οικιακών προϊόντων που απαντούν στις εξελισσόμενες ανάγκες του καταναλωτή. Οι επιτυχημένες σειρές προϊόντων της μάρκας Philips περιλαμβάνουν τη γεννήτρια ατμού Philips PerfectCare Elite, την ηλεκτρική σκούπα Philips SpeedPro Max, την πλήρως αυτόματη μηχανή espresso Philips LatteGo και τις μηχανές καφέ Saeco Xelsis Suprema, L’OR Barista και Senseo για απολαυστικούς διαφορετικούς τύπους καφέ κάθε μέρα. Ως Philips Domestic Appliances, η εταιρεία έφερε επίσης στην αγορά την κατηγορία Airfryer και κυκλοφόρησε με επιτυχία καινοτομίες όπως η σειρά Philips Air Cooker 7000 Series και τη σειρά Philips AquaTrio Cordless Wet & Dry Vacuum 9000 Series.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr