NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βράβευση Prudential στα Digital Finance Awards ως Best Digital Initiative for Pension Products Silver

Βράβευση Prudential στα Digital Finance Awards ως Best Digital Initiative for Pension Products Silver

Με το Βραβείο Best Digital Initiative for Pension Products Silver στη φετινή διοργάνωση Digital Finance Awards, διακρίθηκε η Prudential B. Marghios & Partners, για την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης και Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων.

H πλατφόρμα πετυχαίνει την όσο δυνατόν λιγότερη ενασχόληση ενός διαχειριστή από την πλευρά του φορέα/εταιρείας που χειρίζεται το ΤΕΑ, με την ταυτόχρονη απόδοση του κατάλληλου reporting στη Διοίκηση και την ευκολία του τελικού χρήστη/ασφαλισμένου στην εύρεση πληροφοριών για το λογαριασμό του, εξαφανίζοντας το λειτουργικό κίνδυνο.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από παντού, καθώς είναι προϊόν SaaS (Software as a Service) και έχει αναπτυχθεί 100% από το ΙΤ της Prudential B. Marghios & Partners.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Νικολάου, δήλωσε:

«Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα. Η καινοτομία προέρχεται μέσα από την καθημερινή δουλειά, την αγάπη για αυτό που κάνεις και την επιθυμία να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή των συνεργατών σου. Η εταιρεία μας έχει αναλάβει σειρά παρομοίων projects και αναμένονται ακόμα περισσότερες εξελίξεις εντός του έτους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr