NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

​Διεθνής διάσκεψη για το MyDΑΤΑ ως εργαλείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στις 2/3​​

​Διεθνής διάσκεψη για το MyDΑΤΑ ως εργαλείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στις 2/3​​

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τη συνεργασία της Φορολογικής Επιτροπής, διοργανώνουν στις 2 Μάρτιου 2023, “Διεθνή Διάσκεψη” με θέμα “MyDΑΤΑ: εργαλείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στις επιχειρήσεις”, υπό την αιγίδα της ΑΑΔΕ και με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ελληνικής φορολογικής διοίκησης και φορολογικών αρχών άλλων κρατών, διεθνών ομιλητών, καθώς και φορέων και στελεχών της αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Ελληνική φορολογική διοίκηση, τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες με στόχο την ψηφιοποίηση των φορολογικών υπηρεσιών με κορωνίδα της προσπάθειας αυτής την πλατφόρμα MyDATA. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει η διοίκηση στους φορολογούμενους, στη μείωση του διοικητικού κόστους καθώς και στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών.

Παράλληλα, η φορολογική διοίκηση εξοπλίζεται με εργαλεία και δεδομένα για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της φορολογικής συμμόρφωσης και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Οι στόχοι αυτοί από κοινού δημιουργούν αυξημένες προσδοκίες για συνεισφορά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας και αποτελούν εύλογα αντικείμενο ανάλυσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, λαμβάνοντας υπόψη και τη διεθνή εμπειρία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου, στις 17:00-20:15, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Δ. Μητρόπουλος) δια ζώσης - χωρίς δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στον σύνδεσμο

https://www.eventora.com/en/Events/International-High-Level-TaxMeeting-myDATA.

Πληροφορίες και Πρόγραμμα

https://www.amcham.gr/events/event/international-high-level-tax-meeting-mydata/.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες CoCa-Cola 3E| Coca-Cola Hellenic Bottling Company, Deloitte, EY, KPMG, PWC

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Dryllerakis & Associates Law Firm, Eurobank, Kyriakides Georgopoulos Law Firm, NOTICE Content & Services, Stavropoulos & Partners Law Offices

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr