NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η DEMO δίνει τον λόγο στις γυναίκες της για όλο τον Μάρτιο

Η DEMO δίνει τον λόγο στις γυναίκες της για όλο τον Μάρτιο

Στη DEMO η συμπερίληψη και ισοτιμία είναι ακρογωνιαίοι λίθοι της εταιρικής κουλτούρας. Στόχος της, διαχρονικά, είναι να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό και έχουν ίσες ευκαιρίες για ανάπτυξη, ανεξαρτήτως κοινωνικής ταυτότητας, ενώ αξιολογούνται με βάση τις δεξιότητες, τα προσόντα και την απόδοση, χωρίς διάκριση που μπορεί να εντοπίζεται στη διαφορετικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία είναι υπερήφανη για την εξέχουσα παρουσία των γυναικών στην εταιρεία, αφού αποτελούν το 50% του συνολικού προσωπικού και καλύπτουν το 43% νευραλγικών θέσεων ευθύνης.

Παράλληλα, το 90% των επιστημόνων σε εργαστήρια και στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης είναι γυναίκες.

Έτσι, φέτος, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και με τίτλο #WomenAtDemo, οι γυναίκες της εταιρείας έχουν το βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις μοναδικές επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια, αλλά και τις προσωπικές τους συμβουλές με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

Οι προκλήσεις της καθημερινότητας, η εξισορρόπηση προσωπικών υποχρεώσεων και επαγγελματικών φιλοδοξιών, οι προκαταλήψεις και διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, αλλά και αισιόδοξα, εμψυχωτικά μηνύματα είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα στα οποία αναφέρονται οι συμμετέχουσες στα social media, αλλά και στα εσωτερικά κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr