NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διαφήμιση: Online πλέον οι Έλληνες καταναλωτές - εκτιμούν την ποιότητα

Διαφήμιση: Online πλέον οι Έλληνες καταναλωτές - εκτιμούν την ποιότητα

Η πανελλαδική έρευνα που διενέργησε η Focus Bari για την Acrossmedia241 παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου, για το λανσάρισμα των Humanads.

Ειδικότερα, η έρευνα έδειξε ότι:

  • Εξαιτίας των διάφορων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική κοινωνία, ειδικά μετά την πανδημία, οι Έλληνες έχουν αναθεωρήσει προτεραιότητες και αξίες, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στην κοινωνική ευθύνη, εκτιμώντας ιδιαίτερα οργανισμούς και επωνυμίες/brands που είναι αυθεντικά κοινωνικά ευαίσθητες.
  • Παράλληλα, όλοι οι Έλληνες είναι πλέον online, με διαφορετικά επίπεδα τεχνογνωσίας ο καθένας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη και τη χρησιμότητα της διαφήμισης στην καθημερινότητα τους.
  • Οι καταναλωτές φαίνεται να εκτιμούν την ποιότητα, αλλά όχι την ποσότητα των διαφημίσεων, ειδικά στο digital περιβάλλον, δηλώνοντας πως είναι ενοχλητικές έως και εκνευριστικές.

Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα προαναφερθέντα, η Acrossmedia241 προτείνει μια νέα υπηρεσία που προσφέρει premium διαφημίσεις, που προσελκύουν περισσότερο τους καταναλωτές στο να αλληλοεπιδράσουν, δίνοντας τους και ένα κίνητρο παραπάνω ως ανταμοιβή για το χρόνο τους, καθώς η Acrossmedia241 με την υπηρεσία humanads, θα αποδίδει μόνιμα το 10% των κερδών της σε επιλεγμένους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, στην επιλογή των οποίων θα μπορεί να συμμετέχει ο καταναλωτής.

Με αυτό τον τρόπο τα humanads φέρνουν στη διαφήμιση μια νέα δύναμη, μέσω της κοινωνικής ευαισθησίας και της συμμετοχής των ανθρώπων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr