NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 29 Μαρτίου το 9ο Συνέδριο για το Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας από τη Νομική Βιβλιοθήκη

Στις 29 Μαρτίου το 9ο Συνέδριο για το Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας από τη Νομική Βιβλιοθήκη

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σε συνεργασία με το επιστημονικό Περιοδικό "Δίκαιο Τεχνολογίας & Επικοινωνίας" διοργανώνει το 9ο Συνέδριο για το ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με θέμα «Ο μίτος της Ψηφιακής Ευρώπης» την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens και live streaming.

Το Συνέδριο πρωτοπορεί φιλοξενώντας έγκριτους εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι συνομιλούν και αναπτύσσουν τις κρίσιμες εξελίξεις στα θέματα της ιδιωτικότητας και της προστασίας προσωπικών δεδομένων, της κυβερνοσφάλειας και του κυβερνοέγκληματος, της διανοητικής ιδιοκτησίας, των domain names, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των νέων μορφών συναλλαγών, των νέων τεχνολογιών και της Legal Tech, των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, της Ραδιοτηλεόρασης, του Τύπου, της προσβολής της προσωπικότητας μέσω ΜΜΕ και διαδικτύου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ).

Στο συνέδριο θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) κ. Κωνσταντίνος Μενουδάκος και ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κ. Κωνσταντίνος Μασσέλος. Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου θα είναι ο Καθηγητής Martin Ebers, Universität Tartu (Estonia) Robotics & AI Law Society (RAILS) και ο Jeremy Rollison, Sr. Director, European Gov. Affairs, Microsoft.

Θεματικές ενότητες

  • Ψηφιακό περιεχόμενο στο Metaverse
  • Ρυθμίσεις για τα Δεδομένα & Ευρωπαϊκή Στρατηγική
  • Ρυθμίσεις για τις Ψηφιακές Αγορές και τις Ψηφιακές Πλατφόρμες (DMA and DSA)
  • «Aναδυόμενες» και νέες τεχνολογίες

Για περισσότερες πληροφορίες:

Agenda Συνεδρίου: Εδώ

Ασημένιοι Χορηγοί: MICROSOFT, NOVA, ZEPOS & YANNOPOULOS, KARATZA & PARTNERS, ΚBVL, KYRIAKIDES GEORGOPOULOS LAW FIRM, LAMBADARIOS & PARTNERS, ROVLIAS LAW OFFICE, ΕΥ, ALG MANOUSAKIS LAW FIRM και Χορηγός: BAHAS, GRAMATIDIS & PARTNERS

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr