NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Prodea Investments χορηγός στην όπερα Βέρθερος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Prodea Investments χορηγός στην όπερα Βέρθερος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η Prodea Investments στηρίζει τον πολιτισμό ως χορηγός σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας. Πρόκειται για την όπερα Βέρθερος του Γάλλου συνθέτη Ζυλ Μασνέ, μία παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με επίσημη πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου και για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση Βέρθερος είναι βασισμένη στο αντίστοιχο μυθιστόρημα του Γκαίτε. Με τη μεσόφωνο Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τον τενόρο Φραντσέσκο Ντεμούρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς και την ορχήστρα της ΕΛΣ υπό τον διάσημο αρχιμουσικό Ζακ Λακόμπ. Επιπρόσθετα, έχει μια ιδιαίτερη συμβολική αξία, καθώς αποτελεί την τελευταία όπερα που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Ευαγγελάτος και πρωτοπαρουσιάστηκε από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Θέατρο Ολύμπια το 2014.

Με ταυτότητα την αριστεία - Με κατεύθυνση τον πολιτισμό

H Prodea Investments, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας «Δομές Ευθύνης», στέκεται αρωγός σε δρώμενα που προάγουν τις τέχνες, συνεργαζόμενη με μια από τις σημαντικότερες «δομές» του πολιτισμού στην Ελλάδα. Η αριστεία που πρεσβεύει η Εθνική Λυρική Σκηνή συγκλίνει απόλυτα με τις αξίες και τη συνεχή καινοτόμα πορεία που διαγράφει η Prodea, επενδύοντας με κριτήρια αειφορίας σε ακίνητα υψηλής ποιότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr