NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΕΣΕΕ: Ημερίδα για εμπόριο και τουρισμό στις 22 Μαρτίου

ΕΣΕΕ: Ημερίδα για εμπόριο και τουρισμό στις 22 Μαρτίου

Ημερίδα με θέμα το εμπόριο και τον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 22 Μαρτίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην Αίθουσα Auditorium (5ος όροφος) (Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα).

Συγκεκριμένα, στις 12:00 η ώρα θα ξεκινήσει η εκδήλωση με καλωσόρισμα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Εμπόριο και Τουρισμός: βίοι παράλληλοι», με ομιλητές τον υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια και τον πρόεδρο του ΕΣΕΕ, κ. Γιώργο Καρανίκα.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει παρουσίαση των κυριότερων σημείων της έρευνας της ΕΣΕΕ: του έργου «Πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις της τουριστικής δραστηριότητας στο εμπόριο», το οποίο είναι ενταγμένο στο ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Ομιλητές θα είναι ο κ. Άγγελος Τσακανίκας, αν. καθηγητής στη Σχολή Χημικών

Μηχανικών ΕΜΠ, ο Δρ. Χαράλαμπος Αράχωβας, οικονομολόγος - συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Ανάλυσης ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ και ο Δρ. Μανόλης Μανιούδης, οικονομικός αναλυτής ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ. Τέλος, θα διεξαχθεί στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Εμπόριο και Τουρισμός-Πολλαπλασιαστικά οφέλη».

Την ημερίδα θα συντονίσουν η κ. Αναστασία Στασινού, δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της naftemporiki.gr, ο κ. Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής ΙΟΒΕ και καθηγητής ΟΠΑ, η κ. Βάλια Αρανίτου, επιστημονική διευθύντρια ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ, αν. καθηγήτρια Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Ηλίας Κικίλιας, διευθυντής ΙΝΣΕΤΕ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr