Ημερίδα ΤΕΙ Λαμίας με θέμα "Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό"
Το Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό» την Πέμπτη στις 12 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00-14:15 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ο κ. Θεόδωρος Γκανέτσος, Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου, η κα Κ.Φέγγαρου, Education Marketing Manager του Βρετανικού Συμβουλίου, η κα Κ.Τριανταφύλλου Μάρθα, Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ολλανδίας, ο κος A. Roggenkamp, Διευθυντής Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD), η κα. Ηλέκτρα Mauche, Αρμόδια στην Υπηρεσία πανεπιστημιακής και επιστημονικής συνεργασίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και ο κ. Βασίλης Κώστογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙ Θεσ/νίκης.
Πρόγραμμα Ημερίδας
11.00 Έναρξη – Χαιρετισμός του Επιστημονικού Υπευθύνου του Γραφείου Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, κ. Θεόδωρος Γκανέτσος - Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.
11.15 Οι μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες στη Μ. Βρετανία. Εισήγηση: Κα Κ.Φέγγαρου, Education Marketing Manager του Βρετανικού Συμβουλίου.
11.45 Οι μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολλανδία. Εισήγηση: Κα Κ.Τριανταφύλλου Μάρθα, Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ολλανδίας.
12.15 Οι μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες στη Γερμανία. Εισήγηση: Κος A. Roggenkamp, Διευθυντής Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD)
12.45 Οι μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Εισήγηση: Κα. Ηλέκτρα Mauche, Αρμόδια στην Υπηρεσία πανεπιστημιακής και επιστημονικής συνεργασίας. Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
13.15 "Το τοπίο της αγοράς εργασίας και τα επαγγέλματα των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών στην Ελλάδα". Εισήγηση: Δρ. Βασίλης Κώστογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙ ΘΕΣ/ΚΗΣ
13.45 Κλείσιμο Ημερίδας.
Σχολιάστε