NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

19 ελληνικές και κυπριακές εταιρείες στη free 2023 του Μονάχου

19 ελληνικές και κυπριακές εταιρείες στη free 2023 του Μονάχου

Με 19 συμμετοχές εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα και η Κύπρος στην έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή free 2023, που πραγματοποιήθηκε στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οργανώθηκε για πέμπτη χρονιά, ελληνικό ομαδικό περίπτερο από τη Great Exhibitions, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, στο οποίο συμμετείχαν ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση έλαβαν, επίσης, μέρος, ως εκθέτες από την Ελλάδα και την Κύπρο, οι εταιρίες: Adams Beach Hotel, ANEK LINES SA, ANEK - SUPERFAST JOINT VENTURE, Constantinou Bros Hotels, Kanika Hotels Ltd, Lordos Hotels ( Holdings) Ltd, Louis Hotels Public Co. Ltd. Hilton Park Hotel, Minoan Lines SA, Phaea Resort - Kreta, Sunnyseeker Hotels Ltd και SUPERFAST FERRIES/ BLUE STAR FERRIES.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με tour operators και πλήθος καταναλωτών, ώστε να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας και της Κύπρου (αγροτουρισμός, πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, ταξίδια αναψυχής και wellness).

Σημειώνεται ότι τη διοργάνωση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 160.000 επισκέπτες, σημειώνοντας για άλλη μια φορά ρεκόρ, ενώ περίπου 900 εταιρείες από 50 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η επόμενη έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από 14 μέχρι 18 Φεβρουαρίου 2024, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, όπου η εταιρία Great Exhibitions πρόκειται να διοργανώσει για έκτη φορά, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, το ελληνικό ομαδικό περίπτερο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr