NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το πρώτο Meetup της Binance στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

Το πρώτο Meetup της Binance στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία

Το πρώτο της Community Meetup στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των crypto και τη στρατηγική της Binance για το 2023 διοργάνωσε η Binance, πάροχος υποδομής οικοσυστημάτων blockchain και κρυπτονομισμάτων.

Τα Binance Meetups είναι τοπικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την κοινότητα για λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, εμπόρους, επενδυτές και όσους ακόμη ενδιαφέρονται για την τεχνολογία blockchain. Τα Meetups πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο και χρησιμεύουν ως πλατφόρμα για άτομα που συναντώνται και δικτυώνονται, μοιράζονται γνώσεις και μαθαίνουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του blockchain και των κρυπτονομισμάτων.

Κατά τη διάρκεια του Meetup στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ανδρέας Βλάχος, Growth Manager της Binance σε Ελλάδα και Κύπρο, αναφέρθηκε στη στρατηγική της εταιρείας για το 2023 που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και την ασφάλεια των χρηστών, δηλώνοντας: «Στην Binance, προετοιμαζόμαστε για την εποχή του Web3. Ο στόχος της Binance είναι να καταστεί ο πάροχος υποδομής στο οικοσύστημα του blockchain για το ευρύ κοινό. Θεωρούμε τα κρυπτονομίσματα, ως ένα θεμελιώδες μέσο για την προώθηση της ελευθερίας του χρήματος. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε σκληρά για να προωθήσουμε την υιοθέτηση της τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συμβάλλουν σε αυτόν τον στόχο και η εστίαση στον χρήστη είναι ο βασικός μας σκοπός».

Andreas_Vlachos_Growth_Manager_Binance.jpg?mtime=20230322123935#asset:405213


Επιπλέον, παρουσιάσεις ακολούθησαν αναφορικά με την αποκεντροποιημένη υπηρεσία Trust Wallet και τα οφέλη της, ενώ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στιγμή της συνάντησης ήταν η ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Binance Angels απάντησαν σε ερωτήσεις και έλυσαν τις απορίες των παρευρισκομένων αναφορικά με όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του blockchain. Ο κ. Θεόδωρος Χαϊκάλης, Engineering Manager στη Mysten Labs μίλησε για τις προϋποθέσεις ένταξης στο Web 3.0 Ecosystem και κατόπιν οι κύριοι Ανδρέας Βλάχος και Μαρίνος Θεμιστοκλέους, διευθυντής στο Institute For the Future (IFF) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, απάντησαν σε ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον των NFTs και του Metaverse.

Marinos_Themistokleous_Institute-For-the-Future.jpg?mtime=20230322123954#asset:405214


Με την ολοκλήρωση του Meetup, όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δικτυωθούν με άλλα μέλη της κρυπτοκοινότητας και φυσικά να λάβουν αναμνηστικά δώρα όπως, Binance hoodies και t-shirts.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr