NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Τουρισμός
ανάγνωση

Το πρώτο κατάλυμα στο Ναύπλιο εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιο τους τα Aria Hotels

Το πρώτο κατάλυμα στο Ναύπλιο εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιο τους τα Aria Hotels

​Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους τo Villa Pueblo, το πρώτο κατάλυμά τους στο ιστορικό Ναύπλιο, το οποίο είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από 1η Μαΐου.

Επιδιώκοντας να συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουρισμού της Πελοποννήσου, τα Aria Hotels επεκτείνονται στην περιοχή του Ναυπλίου, και συγκεκριμένα στα παραθαλάσσια Ίρια, παρέχοντας τη δυνατότητα διαμονής σε μια μοναδικής αισθητικής βίλα. To ευρύχωρο Villa Pueblo βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, στην ακτογραμμή που ενώνει το Πόρτο Χέλι με το Ναύπλιο, μπροστά από μια ήσυχη παραλία στην οποία οι επισκέπτες του έχουν άμεση πρόσβαση. Προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η βίλα αποτελεί ιδανική επιλογή για παρέες φίλων και οικογένειες, καθώς και για επισκέπτες που αναζητούν ιδιωτικότητα και απόλυτη ηρεμία.

Το Villa Pueblo παρουσιάζει έντονο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, καθώς τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος περικλείεται από εικαστικά έργα τέχνης, περίτεχνους πίνακες και γλυπτά. H ιδιαίτερης αισθητικής βίλα αποτελείται από μία κεντρική κατοικία με τρία υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία. Επιπλέον, περιλαμβάνει τέσσερα ανεξάρτητα bungalows με διπλά κρεβάτια και ιδιωτικές βεράντες με θέα στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες της βίλας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές στιγμές στην πισίνα και την τραπεζαρία του κήπου, καθώς και να χαλαρώσουν σε ένα ειδυλλιακό, παραθαλάσσιο περιβάλλον. Παράλληλα, μπορούν να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος παροχών και υπηρεσιών, όπως γεύματα επιμελημένα από σεφ και φτιαγμένα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα. Για όσους αναζητούν να εμπλουτίσουν την εμπειρία διακοπών τους με δραστηριότητες, το Villa Pueblo διαθέτει ιδιωτικό σκάφος που ενδείκνυται για εξορμήσεις σε κοντινές περιοχές. Επιπλέον, οι επισκέπτες της βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, 20 λεπτά από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και μόλις λίγα λεπτά από το πολιτισμικά πλούσιο Ναύπλιο.

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας τους την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας της Ελλάδας, τα Aria Hotels ενισχύουν σταθερά το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει 70 ακίνητα, σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, και παρέχει υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας που απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr