NEWSFLASH...
Podcasts | επιχειρηματικότητα explained
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα Explained - Show me the money! [Επεισόδιο 6ο]

Επιχειρηματικότητα Explained - Show me the money! [Επεισόδιο 6ο]

Επιχειρηματικότητα Explained! Το podcast - οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις, με την υπογραφή του The People's Trust και του epixeiro.gr, επιστρέφει, με το έκτο επεισόδιο της σειράς. Σήμερα, συζητάμε για τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης, αναλύοντας το πώς μπορούν να ωφελήσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Το Επιχειρηματικότητα Explained αποτελεί τη σειρά podcast με την υπογραφή του epixeiro.gr και του The People's Trust, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Φτάνει στα... αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία.

Το έκτο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Show me the money!» θέτει μια σειρά από ερωτήματα, όπως: Τι εννοούμε όταν λέμε εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης; Τι είναι και τι δεν είναι; Ποιες παραμέτρους θα πρέπει να λάβει υπόψιν της μια επιχείρηση όταν αναζητά μια τέτοια χρηματοδότηση; Τι κοιτάζει, τι αναζητά, ένας οργανισμός που προσφέρει χρηματοδοτήσεις; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξει μια μικρομεσαία επιχείρηση, όταν επιλέγει να χρηματοδοτηθεί με αυτούς τους «εναλλακτικούς» τρόπους;

Απαντήσεις, σε αυτά τα ερωτήματα, ζητάμε από τον κ. Νικόλα Καρύδη, Program Manager, The People's Trust, τον κ. Αλέξανδρο Νούσια, Διευθυντή, Envolve Entrepreneurship, Ελλάδα και τον κ. Σπύρο Αρσένη, PhD, Επικεφαλής Ανάπτυξης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, NBG Business Seeds, Διεύθυνση Πελατών Business Banking & Key Accounts Segments. Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κοτσακάς.

Ακούστε το, σε Apple και Spotify. Βρείτε ακόμη περισσότερους players στη σελίδα του podcast στο buzzsprout.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr