NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

π-ΝΕΤ: Συνέδριο 5G and the Metaverse – 4 Απριλίου 2023, Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

π-ΝΕΤ: Συνέδριο 5G and the Metaverse – 4 Απριλίου 2023, Επιστημονικό Πάρκο Πατρών

Το Κέντρο Ικανοτήτων π-ΝΕΤ, οργανώνει την Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 στις 09.00, ανοικτή εκδήλωση με θέμα “5G and the Metaverse” στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, όπου είναι και η έδρα του Κέντρου.

Η εκδήλωση “5G and the Metaverse” έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο κ. Αθανάσιος Στάβερης-Πολυκαλάς, Γενικός Γραμματέας, Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο κ. Αθανάσιος Κυριαζής, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι και σημαντικοί ομιλητές οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις τελευταίες τάσεις στο 5G και στο Metaverse και θα παρουσιάσουν τεχνολογίες και περιπτώσεις χρήσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές:

  • Αξιοποίηση 5G/6G για τη Ψηφιακή Ανάπτυξη Επιχειρήσεων
  • Σύγχρονες Εξελίξεις στις Τεχνολογίες Metaverse & XR
  • Εφαρμογές 5G & Metaverse στον Πολιτισμό και Τουρισμό
  • Εφαρμογές 5G & Metaverse στις Επιχειρήσεις και την Κοινωνία

Το συνέδριο απευθύνεται ευρέως στην επιστημονική, επιχειρηματική, κοινωνική κοινότητα και φιλοδοξεί να προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών, καλών πρακτικών και εμπειριών, και ενίσχυση συνεργασιών.

π-net.jpg?mtime=20230328161042#asset:406530


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και θα μεταδοθεί και μέσω live-streaming από την ιστοσελίδα του π-ΝΕΤ: https://p-net.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους ομιλητές και για εγγραφή στο συνέδριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα https://www.p-net.gr/5gmetaverse/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr