NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΟΠΑ: Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του τμήματος marketing και επικοινωνίας στις 29 Μαΐου

ΟΠΑ: Επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του τμήματος marketing και επικοινωνίας στις 29 Μαΐου

Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Επετειακή εκδήλωση για τα 30 Χρόνια λειτουργίας του στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023.

Ένα ανθρωποκεντρικό και εξωστρεφές τμήμα που συνεισφέρει στην ελληνική κοινωνία και οικονομία και στην επιστήμη μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Παρακολουθεί και διαμορφώνει τις επιστημονικές εξελίξεις ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της οικονομίας για εξειδικευμένα στελέχη με υψηλού επιπέδου κατάρτιση. Παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα ασυνήθιστα πλούσιο ερευνητικό έργο σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, το οποίο συναγωνίζεται συναφή τμήματα πολύ γνωστών πανεπιστημίων της αλλοδαπής και αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Τμήματος, θα βραβευτούν τα πρόσωπα που συνέβαλαν στην επιτυχία της διαδρομής του και θα υπάρχει έκθεση με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ιστορία του Τμήματος και του Πανεπιστημίου, αναδρομή στο παρελθόν και μία ματιά στο σήμερα αλλά και στο αύριο.

afgadfvs.jpg?mtime=20230505145004#asset:413436


Δήλωση Συμμετοχής στο: https://www.30years-mbc-aueb.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr