NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ΛΑΒΑ προσφέρει φορητούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου της Νισύρου

Η ΛΑΒΑ προσφέρει φορητούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου της Νισύρου

Η ΛΑΒΑ, μέλος του ομίλου Ηρακλής, προσφέρει φορητούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου του Γυμνασίου της Νισύρου, για να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια που απαιτούνται για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Συγκεκριμένα, η ΛΑΒΑ ενισχύει τόσο την τοπική κοινωνία της Νισύρου μέσω πρωτοβουλιών υποστήριξης της τοπικής ανάπτυξης, όσο και ειδικότερα τους νέους μέσω στοχευμένων δράσεων που διασφαλίζουν ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, γενικός διευθυντής της ΛΑΒΑ και διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του ομίλου Ηρακλής, δήλωσε σχετικά: «Στη ΛΑΒΑ αναγνωρίζουμε ότι η σημαντικότερη επένδυση είναι η επένδυση στη νέα γενιά. Η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των παιδιών μας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες που τις κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία. Είναι δέσμευση μας, αλλά πρωτίστως χαρά μας, να συμβάλουμε στη δημιουργία ίσων ευκαιριών ανάπτυξης για κάθε νέο της περιοχής μέσα από πρωτοβουλίες, όπως η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο της Νισύρου».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr