NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Υγεία
ανάγνωση

Start4Health: O accelerator της Pfizer CDI δείχνει τον δρόμο για την ψηφιακή υγεία - Δηλώστε συμμετοχή

Start4Health: O accelerator της Pfizer CDI δείχνει τον δρόμο για την ψηφιακή υγεία - Δηλώστε συμμετοχή

Είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά στον κλάδο της υγείας; Η Pfizer CDI, με τη συνεργασία της SciCo και του Found.ation, σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα επιτάχυνσης (accelerator) Start4Health, ώστε να διαμορφώσετε το μέλλον της υγείας και της φαρμακευτικής βιομηχανίας - Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως τις 22/05.

Μετά από μία επιτυχημένη πρώτη περίοδο του προγράμματος το 2022, η Pfizer CDI αναζητά τώρα ένα ευρύτερο φάσμα λύσεων που αφορούν την ψηφιακή καινοτομία στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Εάν εργάζεστε σε startup που ασχολείται με eHealth, Bioinformatics, Business Intelligence ή Green Innovation, αυτή είναι η ευκαιρία σας να επιταχύνετε την ανάπτυξή σας!

Το πρόγραμμα Start4Health αναζητά καινοτόμες λύσεις που μπορούν να έχουν αντίκτυπο σε διάφορους τομείς, όπως η βελτίωση της ζωής των ασθενών μέσω της τεχνολογίας, η ταχύτερη επεξεργασία και ερμηνεία βιολογικών δεδομένων, η βελτιστοποίηση λειτουργιών μέσω data-driven λύσεων και κάθε είδους πρωτοβουλία με επίκεντρο τη βιωσιμότητα στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Γίνετε μέρος του Start4Health και διεκδικήστε το βραβείο σας! Η 1η θέση θα λάβει χρηματικό έπαθλο 25.000€ και η 2η θέση 10.000€.

Το Open Call για να υποβάλλετε τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα επιτάχυνσης Start4Health θα είναι ανοικτό από τις 03/05 έως τις 22/05.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ


unnamed_230512_162517.jpg?mtime=20230512162517#asset:414874


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr