NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ΣΕΓΕ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων #Her_Research 2023 - Στις 25 Μαΐου η Τελετή Βράβευσης

ΣΕΓΕ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων #Her_Research 2023 -  Στις  25 Μαΐου η Τελετή Βράβευσης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε., συνεχίζει να βρίσκεται διπλά στις γυναίκες ερευνήτριες και να υποστηρίζει την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιστήμη. O 2oς κύκλος #Her_Research, η επιτυχημένη δράση του Συνδέσμου, κλείνει τον κύκλο της με την ανακοίνωση των νικητήριων ομάδων.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπρή τελετή βράβευσης την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO, Εγνατίας 154, 54636, στο Περίπτερο 13 - Stage 2 στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου Bootcamp της δράσης #Her_Research το Φεβρουάριοκαι, όπου οι 43 ερευνητικές ομάδες γυναικών παρουσίασαν τις προτάσεις τους, η 10-μελής Ακαδημαϊκή Επιστημονική Επιτροπή τις αξιολόγησέ και επέλεξε τις 8 καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν τα φετινά έπαθλα:

  • 3 ομάδες, θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα, από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων 
  • 5 ομάδες, θα  λάβουν δωρεάν ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο 5 ωρών από εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών Συμβούλων. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε, να εξερευνήσετε πιθανές μελλοντικές συνεργασίες, και να γιορτάσετε μαζί μας τη βράβευση των νικητριών του 2ου κύκλου της δράσης #Her_Research.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την ισότητα και στον τομέα της έρευνας μέσα από την ουσιαστική ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, την πρόσβαση τους στη χρηματοδότηση, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών και τη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες”.

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης #Her_Research τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των Betsson Foudation, ΔΕΘ-HELEXPO, Beyond, BeBest, Industry Disruptors-Game Changers.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κοσμοράδιο 95,1, Α8inea, Epixeiro.gr , WomanToc, GrTimes, Skywalker.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr