NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Atoms to Algos II: Η καινοτομία στο σχεδιασμό και την παραγωγή επεξεργαστών κατά μήκος της αλυσίδας αξίας

Atoms to Algos II: Η καινοτομία στο σχεδιασμό και την παραγωγή επεξεργαστών κατά μήκος της αλυσίδας αξίας

Ο σχεδιασμός και η παραγωγή επεξεργαστών βρίσκονται σε μια μετασχηματική φάση, δημιουργώντας νέες προσδοκίες στους συμμετέχοντες της αλυσίδας αξίας και δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη διαφοροποίηση.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αλλάζει ραγδαία τις απαιτήσεις για τον σχεδιασμό των επεξεργαστών, και οι εταιρείες πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις προκειμένου να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Επιπλέον, αναδύονται νέες περιπτώσεις χρήσης που απαιτούν καινοτόμες λύσεις από τη βιομηχανία.

Αυτά είναι μερικά από τα θέματα συζήτησης στην εκδήλωση «Atoms to Algos», που διοργανώνει η Applied Materials Greece για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η εκδήλωση, την οργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Think Silicon, μέλος της Applied Materials, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ορισμένους εκ των κορυφαίων στελεχών παγκόσμιων τεχνολογικών κολοσσών, της Applied Materials, της Qualcomm, και της NVIDIA, καθώς και κορυφαίων στελεχών τηs McKinsey και της Kosmocar Α.Ε..

Πιο συγκεκριμένα, στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

  • Κώστας Μάλλιος, Corporate Vice President & General Manager, Applied Materials
  • Dino Bekis, Vice President & General Manager, Qualcomm
  • Πολυχρόνης Ξεκαλάκης, Distinguished Engineer & Chief Architect, NVIDIA
  • Julia Werra, Associate Partner, Software & Automotive sector, McKinsey, και
  • Θανάσης Κονιστής, Head of Group After Sales & New Business Development, Kosmocar

Οι ομιλητές θα εστιάσουν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες καθώς και στις στρατηγικές που υιοθετεί η βιομηχανία για να ανταποκριθεί σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υλοποιηθούν δύο panel discussions, των οποίων οι συντονιστές θα είναι ο κ. Μάρκος Βερέμης (Co-founder & Chairman of Upstream, Partner of Big Pi Ventures) και ο κ. Παναγιώτης Καραμπίνης (Managing Director, Endeavor Greece).

συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, μπορεί να γίνει μόνο με φυσική παρουσία και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συζητήσεων με τους ομιλητές και τους συντονιστές της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr